Lover Gamst-comeback i dag!

Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

TIL-trener Bård Flovik går på klubbens Facebook-sider veldig langt i å love fansen et etterlengtet comeback på Alfheim søndag. Tromsø møter Strømsgodset, og det blir Morten Gamst Pedersens første mulighet til å vise seg fram i TIL-trøya på hjemmebane, siden han forsvant til Blackburn i 2004.

– Bård Flovik lover at Morten GAmst Pedersen spiller sin første TIL-kamp på Alfehim i morgen når Strømsgodset gjester klokken 18. Kom og gi Gamst Pedersen en varm velkomst.

LES OGSÅ: Tror på comeback av denne spillere

- I den grad jeg kan være sikker, så er jeg sikker på at han har trøya på seg søndag. Om det er fra start eller underveis, det er vanskelig å si, men jeg er sterk i troen på at han har drakten på seg, sier trener Bård Flovik til klubbens egen nettsider.

Gamst Pedersen er ikke den eneste hjemvendte helten i årets Tippeliga. John Arne Riise har gitt ny giv og skapt fotballfeber i hjembyen Ålesund, etter at han ble gjenforent med broren Bjørn Helge. Om Morten Gamst Pedersens gjenforening med Alfheim-publikumet vil fyre opp hjemmepublikummet vil vise seg klokken 18.00.

Artikkeltags