Tromsø-ordførerens rådgiver har fått ny jobb

NY JOBB: Robert Greiner blir ny leder for kommunikasjon og samfunnskontakt ved FeFo sitt hovedkontor i Lakselv.

NY JOBB: Robert Greiner blir ny leder for kommunikasjon og samfunnskontakt ved FeFo sitt hovedkontor i Lakselv. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fra Tromsø kommune til Finnmarkseiendommen.

DEL

iFinnmark: Robert Greiner (46) fra Bevkop i Porsanger er ansatt som ny leder for kommunikasjon og samfunnskontakt ved FeFo sitt hovedkontor i Lakselv, etter at Eirik Palm blir kommunikasjonssjef for Finnmarkssykehuset, melder FeFo i en pressemelding.

– Greiner har dokumentert at han kan media, Finnmark, samiske spørsmål og politiske prosesser. Vi er veldig fornøyd med å ha fått han med på laget, sier direktør Jan Olli.

Greiner er per i dag politisk rådgiver for Tromsø-ordfører Kristin Røymo og deltidstilknyttet Arbeiderpartiets sametingsgruppe. Rådgiver har han også vært tidligere, for Cecilie Myrseth som den gang var fylkesrådsleder i Troms. Greiner har også flere år som journalist i NRK Troms og Finnmark bak seg.

– FeFo skal utvikle og ivareta grunnen i Finnmark i et evighetsperspektiv og til det beste for fellesskapet. Det er verdier jeg deler og ser frem til å jobbe med, sier Greiner.

Han vil starte opp i jobben i FeFo i løpet av høsten og ifølge pressemeldingen fratrer han alle sine politiske verv i forbindelse med ansettelsen.

Robert Greiner var én av 13 personer som søkte på stillinga etter Eirik Palm, som forøvrig starter som leder for kommunikasjon i Finnmarkssykehuset etter noen år i FeFo. Greiner var en av fem søkere som var untatt offentlighet på søkerlista.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken