TIL har svensk midtbanespiller på blokka for neste sesong

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Rett før overgangsvinduet stengte, prøvde Tromsø IL å få i stand en avtale med den svenske midtbanespilleren Jesper Karlström fra Djurgården.

- Men da vi kom inn, var han allerede kommet så langt i prosessen med et utlån til Brommapojkarna at det var for sent, sier TILs sportssjef Svein Morten Johansen.

Johansen sier at Karlström er samme kategori spillere som for eksempel Vålerengas Herman Stengel, som TIL også snuste på i overgangsvinduet.

- Vi hadde flere sånne typer på blokka, både utenlandske og norske. Han er en solid pasningsspiller. Vi kom over Karlstrøm, kontaktet agenten, og så en del videoer av ham, sier Johansen.

Karlstrøm (22) er en spillende midtbanespiller i en posisjon der TIL har flere spillere på utgående kontrakter og står fortsatt på blokka på Alfheim. Men TIL er ikke alene. Ifølge fotbolldirekt.se  skal både IFK Göteborg og skotske Hibernian ha et godt øye til ham.

- Noe av det vi har sett er at svenske spillere har problemer med tempoet i eliteserien i Norge, som man kan si mye om på godt og ondt. Vanligvis kan det ta tid å tilpasse seg det, men ut fra det vi har sett av ham, tror vi han hadde taklet det.

TILs sportssjef sier at de har en hånd på rattet når det gjelder stallsammensetningen neste år, og at Karlstrøm i likhet med mange andre er et navn i så måter, men de ønsker at neste års hovedtrener skal ha sitt å si. At det fort kan bli Simo Valakari er ingen overraskelse.

Jesper Karlstrøms agent Per Jonsson sier dette til fotbolldirekt.se om Karlström:
– Det er stor interesse rundt ham.

Artikkeltags