TIL forlenger kontrakten med Wangberg

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Tromsø IL forlenger kontrakten med kaptein Simen Wangberg. Wangberg har skrevet under på en ny kontrakt som løper ut 2021-sesongen.

- Det er veldig godt å få det på plass. Jeg har fulgt meg veldig ønsket, både blant de i klubben, naboer og folk jeg har møtt på butikken. Det betyr mye at man er ønsket med videre, og jeg ser frem til å utvikle laget og meg selv. Jeg har mye å gå på enda og jeg mener TIL er riktig klubb for meg, for jeg vil ta noen nye steg her. Jeg trives godt i byen og klubben, sier 27-åringen, til til.no.

Den nye kontrakten til Wangberg kommer bare dagen etter at TIL signerte en toårsavtale med den finske landslagsspilleren Juha Pirinen, som blir rekkekamerat med Wangberg.

LES OGSÅ: Derfor valgte Pirinen TIL

Noen selvfølge at det ble TIL var det ikke for trønderen.

- Det har vært konkret interesse fra andre klubber og det har vært fristende også. Som spiller så ønsker man å utvikle seg selv og da må man kanskje ta andre valg, men det stemte ikke for meg denne gangen. Å bli i TIL er ingen nedtur, for den reisen vi har startet på i TIL er spennende og jeg mener vi bare er i startgropa her, sier Wangberg ifølge klubbens hjemmeside.

Sportssjef Svein Morten Johansen er naturlig nok tilfreds med avtalen.

- Simen har blitt en klubbspiller i TIL. Han har vært her siden 2014 og var med på opprykket. Han har vært kaptein og er en lederskikkelse. Spesielt det siste året etter at Simo Valakari kom inn i klubben, så har han tatt store steg. Det har gjort han veldig ettertraktet og jeg har hørt at mange norske klubber i Eliteserien har vært ute etter han. Det at han har valgt TIL viser at han er en klubbspiller og at han har tro på det vi holder på med, sier sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen til til.no.

Også denne avtalen er landet takket være gode støttespillere, skriver klubbens på hjemmesiden.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken