Svensk storklubb jakter Norø Ingebrigtsen

KLOKKA TIKKER: Fire måneder har gått uten at Mikael Norø Ingebrigtsen har svart på tilbudet han fikk fra TIL i september. Med bare et halvår igjen av kontrakten kan TIL bli nødt til å vurdere et salg nå i vinter. De ønsker en avklaring før januar er over.

KLOKKA TIKKER: Fire måneder har gått uten at Mikael Norø Ingebrigtsen har svart på tilbudet han fikk fra TIL i september. Med bare et halvår igjen av kontrakten kan TIL bli nødt til å vurdere et salg nå i vinter. De ønsker en avklaring før januar er over. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

21-åringen bekrefter interessen.

DEL

Ifølge den svenske avisen Gøteborgs-Posten (GP) skal IFK Gøteborg være svært interessert i TILs kantspiller Mikael Norø Ingebrigtsen, som har takket nei til klubbens siste tilbud.

Overfor Eurosport bekrefter også TIL-spilleren at det er en interesse fra storklubben.

– Det kan stemme at IFK har tatt kontakt. Jeg vet det er interesse, sier Norø Ingebrigtsen til kanalens nettsted.

– Vi leter etter angripere. Så finnes det andre typer enn klassiske angripere. Det er ikke bestemt om det er en bakromsspiller eller en targetman vi skal ha. Det finnes falske angripere, som spiller i mellomrommene og som har det som sin største styrke. Så ser vi også på midtbanespillere der vi er litt underbemannet på sentral midtbane. Vi ser både på sentral midtbane og kantspillere, sa IFKs sportssjef nylig til GP.

Ifølge GP skal IFK ha vært i kontakt med TIL for å forhøre seg om en eventuell prislapp, som i så fall vil være utdanningskompenasjon og en salgssum før han står kontraktsløs til sommeren.

Itromso.no skriver at svenskene har lagt inn et bud som TIL har avslått.

TILs sportsjef Svein-Morten Johansen har ikke svart på Nordlys sin henvendelse tirsdag kveld.

Norø Ingebrigtsen (21) scoret åtte mål for TIL i årets eliteserie.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken