Slagsmål, ramponert leilighet og offentlig urinering - dette skjedde mens du sov

Politiet fikk litt å gjøre natt til søndag.

DEL

Flere personer var involvert i et slagsmål utenfor Aurora kino i Tromsø, hvor en person skal ha blitt sparket i hodet. To personer ble pågrepet av politiet etter hendelsen, mens den fornærmede forsvant fra stedet. Politiet anmoder vedkommende til å ta kontakt.

På Skjervøy ble en leilighet ramponert etter et innbrudd. Innbruddet og skadene skjedde mellom kl. 00.00 og 03.00 natt til søndag, politiet har gjort en åstedsundersøkelse av stedet, og ønsker også tips i saken.

En person ble anmeldt etter å ha urinert offentlig i Storgata på Finnsnes, melder Troms politidistrikt.

Flere ordensforstyrrelser

I Tromsø ble flere personer satt i drukkenskapsarrest. En svært beruset mannsperson låste seg inne på dametoalettet på et av byens utesteder, og ble tatt hånd om av politiet.

En annen person skal ha vært et ordensproblem inne på et utested og nektet å etterkomme pålegg av politiet, skriver Troms politidistrikt på Twitter.

Politiet fant også en person sovende bak Skjerneskiosken i Tromsdalen, vedkommende ble kjørt hjem av politiet. Samtidig ble en annen person funnet sovende mellom noen søppeldunker i sentrum, personen våknet da politiet kom til stedet og ble sendt hjem i taxi.

Artikkeltags