Dette skjedde mens du sov

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Beruset mann innbragt

En mann (69) ble natt til lørdag hentet av politiet i Breivika i Tromsø. Vedkommende var overstadig beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv, melder politiet.

Voldelig ved gatekjøkken

En mann (31) ble natt til lørdag innbragt til politihuset i Tromsø, etter at han utøvde vold ved et gatekjøkken. Mannen ble satt i arrest. Sak er opprettet, opplyser Troms politidistrikt på Twitter.

Kunne ikke ta vare på seg selv

En mann i 20 årene ble natt til lørdag innbragt av politiet fra Tromsø sentrum på grunn av overstadig beruset. Vedkommende var ute av stand til å ta vare på seg selv.

Politiet måtte avslutte fest

Politiet i Alta måtte natt til lørdag rykket ut til en privat adresse og stanset en fest kl. 06.20 lørdsag morgen.

Deltakerne sendt hjem. Ingen videre forføyninger dersom pålegget overfor eier overholdes, skriver Finnmark politidistrikt på Twitter.

Utagerende oppførsel

En beruset mann i 50-årene ble natt til lørdag bedt om å forlate et utested i Alta på grunn av utagerende oppførsel. Vedkommende etterkom dette. Ingen videre forføyninger, melder politiet i Finnmark på Twitter.

Trafikkuhell i Hammerfest sentrum

En personbil kjørte i natt av veien i Hammerfest sentrum. Det satt fire personer i bilen. Ingen ble skadet.

- Bilen hjulpet på veien igjen. Kan fortsette kjøringen. Ingen videre forføyninger, skriver politiet på Twitter.

Knuste vindu på kjøpesenter

En beruset mann mann knuste i natt et vindu på Amfi-senteret i Alta, før han sprang fra stedet. Politiet har ennå ikke kommet i kontakt med vedkommende, meldte Finnmark politidistrikt klokken 00.49.

Artikkeltags