Dette skjedde mens du sov

Artikkelen er over 1 år gammel

Promillekjøring, vold og hærverk.

DEL

Politiet måtte rundt klokken 04:40 natt til søndag rykke ut til en privatadresse etter melding om at en mann stod og hamret på døren.

- Vedkommende var ukjent for beboerne og fremstod som aggressiv. Patruljen fant ikke mannen, skriver politiet på sin Twitter-konto.

En time senere tok saken en ny vending.

Fant søkkvåt mann i huset

- Politiet mottok en telefon fra en mann som opplyste at han hadde fått en ukjent søkkvåt mann i huset. Vedkommende hadde lagt seg på et soverom.

Politi og ambulanse rykket ut til adressen og fikk kontakt med mannen.

- Mannen er i 30 årene og hadde ingen forklaring på hvorfor han hadde tatt seg inn i huset. Politiet fikk avklart mannens boforhold og kjørt han hjem, opplyser politiet.

Sør på Tromsøya ble en mann i 40-årene funnet sovende utendørs. Politiet har innbrakt mannen, og satt han i drukkenskapsarrest.

Også for to menn i 20-årene endte natten i arresten, den ene var involvert i slossing på Stortorget i Tromsø. Politiet brakte også inn en kvinne i 20-årene som fremsto som et ordensproblem i sentrum.

En mann i 50-årene havnet i drukkenskapsarrest etter å ha slått til en dørvakt ved ett av byens utesteder, det skriver politiet på Twitter.

Væpnet utrykning

Like etter kl. 01:00 mottok politiet melding om flere personer som sloss utenfor kinoen i Tromsø sentrum.

- Da politiet kom til stedet var situasjonen opphørt. Politiet traff på en 20 år gammel kvinne, men det var uklart om hun var involvert i hendelsen. Politiet tok hånd om henne og hun ble plassert i drukkenskapsarrest.

Like før midnatt rykket en væpnet politipatrulje ut til en privat adresse i sentrum etter melding om trusler med kniv i forbindelse med en krangel.

- Det er uklart om kniven har vært involvert i krangelen. Politiet bortviste en part, men vil ikke gjøre noen anmeldelser. Det er fortsatt uklart om partene anmelder, det skriver Troms Politidistrikt på sin Twitter-konto.

På Storslett stanset politiet en bilfører som ga utslag på alkohol, vedkommende ble fraktet til legevakta for å avlegge blodprøve, og det vil bli opprettet sak på forholdet, det opplyser politiet.

Anmeldes for skadeverk

Rett før kl. 02 natt til søndag mottok politiet meldinger om vold på et utested. En av politiets patruljebiler påtraff både fornærmede og et vitne på legevakten.

- Det opprettes sak på forholdet og Nordreisa Lennsmannskontor vil følge opp saken, skriver politiet.

En 16-åring uten førerkort ble stanset på en ATV på Storslett. Politiet kontaktet foreldrene til gutten, og det opprettes sak.

På Sommarøy har en beruset og kranglete person gjort skadeverk på inventar i hytter.

- Vedkommende ble hentet inn og satt i arrest. Han anmeldes for skadeverk, opplyser politiet.

I Harstad anmeldes en gutt i slutten av tenårene for ikke å etterkommet politiets forelegg.

- Han var involvert i slossing ved et av byens utesteder. Han fikk pålegg om å forlate sentrum av patruljen, men nektet å gjøre det. Han vil bli anmeldt, og kan vente seg et forelegg, det skriver politiet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken