Dette skjedde mens du sov

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Bråk utenfor Harstad sykehus

Politiet i Harstad måtte klokken 06.15 lørdag morgen rykke ut til parkeringsplassen utenfor Harstad sykehus etter melding om amper stemning mellom fem personer. Politiet fikk raskt kontroll over situasjonen, opplyser Troms politidistrikt.

Mistenkt for ruskjøring

En bilfører ble ved 03-tiden natt til lørdag stanset på Finnsnes, mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Vedkommende blir anmeldt for forholdet, opplyser politiet.

Bortvist fra utested i Tromsø

En person ble i natt innbragt til politiet etter at han ble bortvist, men nektet å forlate et av Tromsøs utesteder.

Utagerte på utested i Harstad

Politiet ble ved 02-tiden natt til lørdag tilkalt av dørvakt på et utested som hadde problemer med en gjest. Ifølge politiet var vedkommende såpass beruset og utagerende, at han ble ivaretatt av politiet resten av natten. Vil bli anmeldt etter hendelsen.

Ropte og skrek på utested på Sortland

Politiet kontaktet i natt en mann som ropte og skrek på et utested på Sortland. Vedkommende var ikke villig til å prate med politiet da de tilbød hjelp. Mannen slo etter politiet, og ble dermed innbragt og måtte overnatte i arrest. Etterforskning er startet, opplyser Nordland politidistrikt på Twitter.

Bråk på utested i Alta

To menn i 50-60-årene røk uklar på et utested i Alta i natt. Forholdet etterforskes nå som en legemsfornærmelse, opplyser Finnmark politidistrikt.

Promillekjørte i Alta

En kvinne i 20-årene er siktet for promillekjøring, etter at hun var involvert i et trafikkuhell i Alta uten personskader.

Artikkeltags