Troms-kvinne tiltalt - stakk mannen tre ganger med kniv

DEL

Natt til lørdag 21. desember i fjor rykket politiet ut etter melding om knivstikking på en privatadresse i Målselv kommune.

En ambulanse og ambulansehelikopteret på UNN ble også sendt til stedet.

I huset fant nødetatene en knivstukket mann. Da politiet og helsepersonell kom til stedet, var fornærmede ved bevissthet.

- Det har åpenbart vært fest, og personene på stedet var ganske beruset, opplyste operasjonsleder Eirik Kileng til Nordlys den gang.

Mannens samboer ble pågrepet. Nå er kvinnen i begynnelsen av 50-årene tiltalt for knivstikkingen.

Ifølge tiltalen stakk hun sin samboer tre ganger med kniv på høyre side av midtre og nedre del av ryggen. Stikkene gikk gjennom ryggen og inn i brysthulen, og medførte skade på høyre lunge.

«XX ble undergitt livreddende behandling og det er tilfeldig at ikke stikkene traff større blodkar, noe som ville medført forblødning», heter det i tiltalebeslutningen.

I tillegg er kvinnen tiltalt for i selvforskyldt rus å ha forulempet eller voldt fare for andre etter at hun 1. november i fjor slo rundet seg, veltet bord og stoler inne på utestedet «Milano», hvor hun også skal ha slått en mann i ansiktet med knyttet neve.

Samme kveld skal hun ha kastet en potteplante gjennom en glassdør, utøvd vold mot en politimann, samt utført skadeverk inne i politibilen i forbindelse med pågripelsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken