Som ventet tok mange turen ut på byen etter at skjenkestoppen opphørte tidligere i uka og pubene omsiden kunne ha normale åpningstider igjen.

For enkelte gikk det litt over styr, og politiet har hatt mer enn nok å holde fingrene i gjennom natta.

Her er loggen fra Troms politidistrikt:

  • Tromsø klokken 00.02: Politiet rykket ut til et utested etter melding om beruset og ufin gjest. Patruljen var i kontakt med personen som etterhvert skikket seg. Han ble bortvist fra sentrum resten av natta.
  • Bardufoss klokken 00.14: Politiet tilkalt til et utested pga aggressiv gjest. Patruljen var i kontakt med vedkommende og bortviste han fra stedet resten av natta. Det viste seg å ha vært en krangel mellom soldater, men skal ikke ha vært vold. Anmeldelse for skadeverk vurderes.
  • Tromsø klokken 00.19: Politiet ble tilkalt til et utested på grunn av en overstadig beruset person. Hun nektet å oppgi personalia til politiet og anmeldes for dette og ble også satt i fyllearresten da hun ikke klarte å ta vare på seg selv.
  • Tromsø klokken 00.48: Patruljen bortviste en person fra sentrum som pga beruselse og adferd var uønsket i bybildet. Vedkommende be påtruffet litt senere i kø utenfor utested og anmeldes for å ikke etterkomme pålegg fra politiet.
  • Tromsø klokken 01.04: Melding om utagerende gjest på et utested. Han hadde knust glass og opptrådte truende. Vedkommende ble tatt med av patruljen og satt i fyllearrest da han var beruset og et ordensproblem.
  • Harstad klokken 01.50: Politiet tilkalt til et utested da en mann utagerte mot dørvakt. Da politiet ankom ble det også øvd vold mot politiet. Han ble pågrepet og satt i arrest. Han anmeldes for flere forhold
  • Tromsø klokken 02.17: En politipatrulje observerte en mann som urinerte på fortauet. Vedkommende ble bortvist fra sentrum pga beruselse. Han etterkom ikke dette og havnet i fyllearresten. Anmeldes for urinering på offentlig sted og å unnlate å etterkomme politiets pålegg.
  • Harstad klokken 02.24: Politiet tilkalt av dørvakt da en beruset gjest ikke ville forlate. Vedkommende var uønsket i sentrum og ble gitt pålegg om å forlate sentrum resten av natten.