Gå til sidens hovedinnhold

Travel natt for politiet – slagsmål og elsparkesykkel-bot

Natt til søndag skulle vise seg å bli en travel natt for politiet i Tromsø og resten av Troms.

I 2-tiden avholdt politiet en fartskontroll på Kvaløyveien ved flyplassen. Det resulterte i ett forenklet forlegg, og tre førerkortbeslag. Høyeste hastighet ble målt til 119 km/t i 70-sonen.

Kort tid etter fikk politiet melding om ordensforstyrrelse på et hotell i sentrum. En mann i 30-årene ble innbrakt og satt i arrest.

Politiet måtte også ta en tur til Tromsø sentrum. De måtte bistå et utested i Storgata med en utagerende og truende gjest. Mannen ble bortvist fra sentrum resten av natta.

På et annet utested i sentrum var det et slagsmål. En person fikk et slag i hodet, men ble ikke alvorlig skadet. Politiet har kontroll på de involverte.

I tillegg ble det gitt ut en bot på 3000 kroner i natt. En politipatrulje observerte en elsparkesykkel med to personer på. Føreren ble ilagt et gebyr på 3000 kroner.

Litt over klokken 2 i natt måtte politiet rykke til et utested på Finnsnes. Det etter melding om en som hadde angrepet en ordensvakt. Politiet fikk kontroll på den mistenkte, og vedkommende ble bortvist fra stedet. Forholdet ble anmeldt.

I tillegg var det et slagsmål i Tromsø sentrum i natt. Politiet var på stedet med flere enheter. To personer skal ha blitt utsatt for slag og påført mindre skader.

Kommentarer til denne saken