Travel natt for politiet i Tromsø: - Det kom gjentatte klager

DEL

Politiet i Tromsø har hatt litt å ta tak i natt til lørdag. Alkohol og fest er ordene som kan beskrive natten. Her får du en oppsummering av politiet Tweets i natt.

Tromsø klokken 01:21: Politiet har vært på en adresse langs Stakkevollvegen og gitt arrangør av en fest pålegg om å senke støynivået og ta hensyn til sine naboer. Det kom gjentatte klager fra denne adressen.

Tromsø klokken 02:06: Politiet har vært på en adresse på Bjerkaker og bistått med å avslutte en fest. Han var fortvilet over at festdeltakerne ikke ville forlate adressen. Festen er nå avsluttet og folkene er på vei bort. Festarrangøren fått pålegg om å holde det stilt til kl. 0800.

Tromsø sentrum klokken 02:08: Politiet grep inn overfor en mann i 20 årene som var utagerende og hissig mot andre personer. Tatt hånd om, roet seg ned og ble kjørt hjem med beskjed om å gå til ro for natten.

Finnsnes klokken 02:09: En person i 20 årene er innsatt i drukkenskapsarrest. Han var åpenbart ute av stand til å ta vare på seg selv. Ble hentet fra et av byens utesteder.

Andselv klokken 02:56: Politiet fremstiller ei dame i 40 årene for blodprøve. Hun er mistenkt for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Førerkortet beslaglegges og sak opprettes.

Tromsø klokken 03:00: Politiet rykker ut etter melding om et trafikkuhell på Strandvegen. En personbil ligger på siden, utenfor vegbanen. To personer er sett løpende vekk fra området. Alt tyder på at det bare er et kjøretøy involvert. Vi gjør undersøkelser på stedet. Bileier, en mann i 20 årene fremstilles for blodprøve mistenkt for å ha kjørt bilen i alkoholpåvirket tilstand. Vedkommende har ikke gyldig førerkort. Sak opprettes.

Tromsø klokken 03:00: Ut over de allerede nevnte festligheter har operasjonssentralen i Troms politidistrikt i løpet av natta ringt opp to festarrangører i Tromsø og bedt de senke støynivået etter klager fra nabolaget. Dette ble i begge tilfeller tatt til etterretning.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken