I en pressemelding opplyser Statens vegvesen at deres trafikkstasjoner vil ha redusert åpningstid i påsken.

I tillegg vil det på grunn av omlegging til nytt motorvognregister være nedetid på alle kjøretøysystemene 25.-28. april.

– Noen av trafikkstasjonene våre vil ha helt stengt disse dagene, andre vil være oppe, men kun tilby førerkorttjenester. Det vil si at du for eksempel ikke kan kjøpe prøveskilt eller levere salgsmelding disse dagene, sier avdelingsdirektør Jørn Simonsen i Statens vegvesen.

De fleste kjøretøytjenestene på vegvesen.no vil også være nede.

I påsken vil det være redusert åpningstid.

– Vi har stengt helligdagene i påsken i tillegg til redusert åpningstid på onsdag før skjærtorsdag. De fleste trafikkstasjonene har også fra før stengt en eller to dager i uka. Sjekk derfor på vegvesen.no om trafikkstasjonen er oppe før du tar turen.

Statens vegvesen har 19 trafikkstasjoner i Nord-Norge som tilbyr teoriprøver, oppkjøring, hallkontroll og andre førerkort- og kjøretøytjenester.

Etter omleggingen vil det være slutt på muligheten til å betale omregistreringsavgiften på trafikkstasjonene og du vil også måtte legitimere deg for å levere salgsmelding.

I pressemeldingen opplyser vegvesen at du kan utføre disse tjenestene på deres nettsider i stedet for å møte opp på trafikkstasjonen.