Bussjåfør gikk til angrep på 15 år gammel gutt etter billettkluss

Skjermdump gjengitt med tillatelse fra TV2.no.

Skjermdump gjengitt med tillatelse fra TV2.no.

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

TV2 presenterte onsdag en video fra Indre Troms som viser 15 år gamle Hamidou Camara som blir angrepet av bussjåføren. Camara skulle fra Setermoen til Bardufoss på håndballtrening, og reagerte på billetten han hadde fått av sjåføren.

– Da jeg gikk om bord ga jeg beskjed til sjåføren om at jeg var 15 år. Han sa jeg måtte betale 70 kroner. Jeg var usikker på prisen, så jeg gjorde som han sa, sier 15-åringen til TV2.

Sloss med sjåføren

I en telefonsamtale med moren, ba hun ham om å gå tilbake til sjåføren for å be om penger tilbake. Det var da dramaet startet om bord i bussen. Sjåføren svarte først at han ikke kunne få penger tilbake, i og med at det hadde gått mer enn ti minutter fra han hadde kjøpt billetten.

– Jeg forsto det ikke helt, men bestemte meg for å vente til vi kom frem til Bardufoss. Da jeg spurte igjen, dyttet han meg ut av bussen, og så sloss vi faktisk, sier unggutten til TV2.

Suspendert

Til TV-kanalen sier han at han ble redd, og ikke har lyst å ta buss til treningene mer, etter hendelsen.

Bussen drives av Torghatten trafikkselskap. De ser alvorlig på hendelsen, og har suspendert sjåføren i påvente av å få alle fakta på bordet.

– Dette er ingen bra sak, og vi beklager dypt. Dette er ikke en opptreden som vi vil være bekjent av, sier direktør Odd-Hermann Kristensen til TV2.

Nordlys forsøkte å komme i kontakt med Hamidou Camara. Hendelsen ble filmet av Lillian Aikio.

Artikkeltags