(Avisa Nordland)

Som Nettavisen rapporterte tirsdag har den franske klubben RC Lens tatt kontakt med Bodø/Glimt om midtbanestjernen. Nå har forhandlingene om en overgang eskalert ytterligere etter at Lens-sportssjef Florent Ghisolfi har satt seg på flyet til Norge.

Lens sportslige leder har de siste dagene tatt turen til Norge for å forhandle med Bodø/Glimt om en overgang for Berg, det får Nettavisen og Avisa Nordland opplyst fra flere kilder.

Ifølge opplysningene har partene vært i samtaler om en overgang med en potensiell ramme på opp mot 40 millioner kroner.

Avisa Nordland og Nettavisen er kjent med at det de siste dagene har foregått hektisk møtevirksomhet på Aspmyra. Førstnevnte har også vært til stede på Bodø/Glimts hjemmebane onsdag og torsdag der de har observert aktivitet.

Kilder bekrefter at klubbene er optimistiske med tanke på å komme til enighet om en avtale for Berg, men at de foreløpig ikke er helt i mål. Det skal fremdeles være noen punkter som Glimt ønsker at Lens skal innfri, men at Ghisolfi selv har tatt turen til Norge og Bodø er et tydelig tegn på at den franske klubben ønsker å strekke seg langt for å sikre seg Berg.

Nettavisen og Avisa Nordland er også kjent med at partene allerede skal ha diskutert personlige betingelser i en eventuell kontrakt.

Verken sport manager Håvard Sakariassen eller daglig leder Frode Thomassen har besvart henvendelser torsdag.

Avisa Nordland og Nettavisen har også forsøkt å komme i kontakt med Patrick Berg, hans agent Atta Aneke og hans far Ørjan Berg, men heller ikke de har vært tilgjengelige