Gå til sidens hovedinnhold

TIL tok ny Høgli-dialog mandag – og legger ballen død

Artikkelen er over 6 år gammel

For denne gang.

TILs sportssjef Svein-Morten Johansen sa mandag til Nordlys at de fortsatt sjekket mulighetene for å kunne hente Tom Høgli (31) hjem fra FC København allerede i dette overgangsvinduet.

– Vi slipper egentlig aldri den helt, og har det i bakhodet. Vi undersøker mulighetene kontinuerlig der, og det er naturlig for oss å tenke på når det kan være mulig for Tom å komme, sa Johansen blant annet, og uttalte også:

– Det ville vært den beste signeringen vi kunne ha gjort nå.

– Runde med Tom i går

Det gikk likevel ikke lang tid før Johansen og co. la ballen død i denne omgang.

Han hadde en ny prat med 31-åringen mandag kveld.

– Ja, vi kjørte en runde med Tom i går, og da ga han signaler om at han blir i København, selv om han sa han var veldig positiv og smigret over vår interesse, sier sportssjefen til Nordlys tirsdag.

– Han vil fullføre der nede, så da gjør vi ikke mer med det nå, legger han til.

Når neste overgangsvindu nærmer seg slutten, i mars neste år, gjenstår et par måneder av den danske sesongen. Da kan timingen være langt bedre, men Johansen vil ikke nå tenke på om saken kan la seg løse da eller når kontrakten til Høgli går ut neste sommer.

– Vi får se hva som er bildet da. Vi håper jo at Tom spiller alle kampene fra start for København. Det vil være det beste for Tromsø-fotballen og landslaget, sier Johansen.

Høgli: – Er nok parkert

Tom Høgli sendte mandag en SMS til Nordlys-sporten etter at saken om TILs fortsatt levende interesse var ute, der han blant annet skrev:

– Jeg er innstilt på å fullføre kontrakten i FCK, så hvis ikke Ståle (Solbakken) sparker meg ut døren her, blir jeg ut kontrakten. Jeg trives veldig godt og føler meg ønsket her. Så det er nok parkert. Men det er uansett hyggelig å være ønsket.

Den beskjeden fikk også TIL senere mandag, og velger derfor å la saken ligge på is til tidligst i vinter, og kanskje neste sommer.

 

Kommentarer til denne saken