TILs skjebnekamp nærmer seg utsolgt!

Fullt hus kan bli en realitet mot Vålerenga søndag, etter at TIL bestemte seg for å kreve én krone for billettene til kampen. Fredag har salget passert 5000.

Fullt hus kan bli en realitet mot Vålerenga søndag, etter at TIL bestemte seg for å kreve én krone for billettene til kampen. Fredag har salget passert 5000. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Billetter til én krone fikk fart på folk.

DEL
 

TIL valgte denne uka å gjøre samme grep som Lillestrøm gjør mot Start til helga – de åpner slusene og tilbyr gratis inngang til skjebnekampen hjemme mot Vålerenga søndag.

For å være pinlig korrekt tilbyr de billetter til én krone – noe de må, siden det ikke er fritt valg av plasser over hele stadion og de må få registrert salgene sine.

Salget rundet fredag 5000 billetter inkludert sesongkort.

Det betyr at man kan nå både 6000-grensa, og kanskje også komme seg opp mot 6.637 – som er maksgrensa for hvor mange man kan slippe inn.

At man i hvert fall kan bikke over 6000 er det et reelt håp om.

– La oss håpe det. Det hadde vært artig i en kamp det definitivt er nerve i, sier TILs markedssjef Trond Steinar Albertsen.

– Vi ser også at det er flere som har kjøpt flere billetter. Da håper vi at folk mobiliserer, tar med en kompisgjeng eller folk fra nabolaget sitt og kommer på kamp. Det er jo viktig her at folk faktisk kommer, ikke bare ordner seg billetter, legger han til.

– Stinn brakke med vottelyd

Håpet er at en så godt som fullsatt Alfheim stadion skal kunne hjelpe TIL til tre poeng som vil gi stor tro på trygg plass i eliteserien.

TIL-trener Bård Flovik setter stor pris på tiltaket klubben har gjennomført for at laget skal ha en optimal støtte mot Vålerenga.

– Det er utrolig morsomt. Hvis det blir stinn brakke med vottelyd når folk klapper, da vekker det mange gode minner.

– Det er veldig hyggelig at klubben valgte den strategien. Det er et fantastisk virkemiddel, sier Flovik.

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken