Tidligere TIL-keeper avslørte kampfiksing: - Jeg var redd. Ikke for meg selv, men for familien min

Kenny Stamatopolous spilte for TIL i årene 2006 til 2010. I mai ble han plutselig involvert i det som blir omtalt som Sveriges største kampfiksingsskandale.

Kenny Stamatopolous spilte for TIL i årene 2006 til 2010. I mai ble han plutselig involvert i det som blir omtalt som Sveriges største kampfiksingsskandale. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Kenny Stamatopoulos snakker om sjokket han opplevde i mai i år.

DEL

Den 18 mai i år ble Sverige rystet av en kampfiksingsskandale der spillere ble tilbydd penger for å fikse en kamp mellom IFK Göteborg og AIK fra Stockholm. Spilleren som sa fra, etter å ha blitt kontaktet av en fikser, var tidligere TIL-keeper Kenny Stamatopoulos, som nå spiller for AIK.

Nå forteller han om hendelsen til svenske Expressen. Tiden siden mai har vært det han omtaler som en emosjonell berg og dalbane.

- Når du konfronteres med sånne saker som det her, blir du sjokkert. Det slår hardt mot deg. Som med døden , sier Kenny Stamatopolous i et åpenhjertig intervju med svenske Expressen.

Han var aldri i tvil om hva han skulle gjøre når han ble tilbudt penger. Han takket nei og gikk rett til klubbledelsen, forteller han. Men han innrømmer at han var redd.

- Jeg var redd. Ikke for meg selv, men for familien min, sier Stamatopoulos.

Gresk-kanadiske Stamatopoulos er inne i sin siste sesong for hovedstadsklubben AIK. Han spilte i TIL fra 2006 TIL 2010. I 2016 var keeperen nær ved å gjøre comeback i TIL-drakta, men endte opp med å fortsette i Sverige.

Artikkeltags