TIL-nei til bud fra Vålerenga

Ruben Kristiansen i duell med Vålerengas Diego Calvo på Alfheim i august. Oslo-klubben har prøvd å gi Strømsgodset konkurranse om TIL-backen, men nå kan begge klubbene droppe interessen etter et tøft motkrav fra TIL.

Ruben Kristiansen i duell med Vålerengas Diego Calvo på Alfheim i august. Oslo-klubben har prøvd å gi Strømsgodset konkurranse om TIL-backen, men nå kan begge klubbene droppe interessen etter et tøft motkrav fra TIL. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

VIF fikk samme svar som Strømsgodset.

DEL

TIL har fått et andre bud på Ruben Kristiansen (25), og skal ha avslått også dette budet.

Nordlys kjenner til at det nye utspillet har kommet fra Vålerenga - som også i forrige vintervindu viste en klar interesse for venstrebacken.

Interessen kan avta

Budet skal være i noenlunde samme region som det Strømsgodset ville tilby. Kjetil Rekdals klubb skal ha tilbudt rundt 1,5 million kroner, men dette holder ikke for TIL.

Etter det Nordlys erfarer skal TIL ha kommunisert ut en ganske klar tanke om hva de ønsker hvis et salg skal være aktuelt, og det ligger et godt stykke over det beløpet - antakeligvis opp mot det dobbelte av det Vålerenga har foreslått.

Derfor er det nå usikkert om verken Strømsgodset eller Vålerenga vil komme tilbake med et nytt bud. Det kan være at begge trekker seg ut av interessen. Første bud regnes gjerne som et forhandlingsutspill, men spørsmålet er om TILs svar gjør at klubbene i det hele tatt ønsker å forhandle videre.

Spesielt Vålerenga går for tiden gjennom tøffe økonomiske tider, og TILs ønske om pris ligger nok godt over smertegrensen deres.

Ruben Kristiansen har tidligere uttalt klart til Nordlys at han ønsker en overgang i dette vinduet.

25-åringen er fredag på plass i De forente arabiske emirater med A-landslaget, der troppen fra hjemlig, dansk og svensk liga skal møte Moldova 15. januar og Polen 18. januar.

Lagkamerat Thomas Kind Bendiksen er også med Per-Mathias Høgmos tropp i Abu Dhabi.

TIL har antydet at de kan komme til å nekte begge de attraktive landslagsspillerne å dra, med mindre det kommer virkelig gode bud inn.

TILs sportssjef Svein-Morten Johansen ønsker ikke å kommentere noe som har med bud på spillere å gjøre.

Artikkeltags