Fra å være på sisteplass i august 2006 til tredjeplass i 2008, og nå være nummer to i serien. Jeg er virkelig glad for å være en liten del av den suksessen, men den største delen gir jeg til supporterne og folk som trodde på oss i dårligere tider. Jeg vil takke laget, administrasjonen og folket i Tromsø for å gjøre tiden min her minnerik.

Også vil jeg takke:

Agnar og Hege Christensen: Jeg har aldri sett en trener som har jobbet så hardt og så mye som han. Han overlater ingenting til tilfeldigheter. Hans kone Hege, er ikke bare vakker, men har også det største hjertet.

Steinar Nilsen: For meg er han den beste treneren jeg har hatt, ikke bare er han en fantastisk trener, men han er en fantastisk fyr med glimrende holdning.

Truls Hallen: Uten han ville jeg vært mange flere skader. Takk for alt, Truls.

Morten Kræmer: En flott fyr, og han er morsom også. Hjertet hans er i TIL, tro meg, denne fyren ville kjempet til sin død for TIL, og i dette til-fellet vet jeg hva jeg snakker om, fordi jeg har sett det de siste dagene.

Per-Mathias Høgmo: Han har en beviselig statistikk å vise til for en suksessrik trener.?Han er ikke bare en vinner, men en mann av karakter.

Han var alltid bra for meg, takk for det.

KNA massasje. Bård, takk så mye for at du hadde tid til meg, du er god...

...og jeg kunne skrevet så mye mer bra om mange personer, men jeg ville ikke blitt ferdig før neste år...

Dessverre møter vi alle folk som dolker deg i ryggen, falske venner og Mikke Mus-journalister i livet, spesielt fra iTromsø.

Så til alle dere som ikke tålte min ærlige tale, min holdning, min sterke karakter, mitt gode utseende, min sjarm og, for ikke å glemme, min lønn.

Til alle dere som ikke våget å møte meg ansikt til ansikt når dere hadde et problem med meg, til alle dere som er sjalu for at jeg har den vakreste,

smarteste og beste jenta...(og av respekt for kjæresten min gir jeg ikke bort telefonnummeret til andre jenter, det betyr ingenting om hun er journalist eller ikke...og hvis dette er seksuell trakassering så er iTromsø en seriøs avis!!)

Sjalusi er ikke annet enn å føle deg alene mot smilende fiender, dere skaper problemer for andre, men bare en pine mot dere selv!!

Jeg er lei for at?TIL, selv etetr at jeg gjorde mitt beste for klubben i fire år, ikke ville la meg si farvel til alle dere glimrende supportere og fans foran cupkampen mot Ranheim, fordi de var redd det ville ødelegge forberedelsene til spillerne foran kampen, og at dette ville føre til større sjanse for å tape kampen...

Tromsø vil alltid være i hjertet mitt, og jeg håper og ønsker at dere vil oppnå stor suksess, selv uten meg..

«En manns rykte er hva andre mennesker tror om han, hans karakter er hva han virkelig er».

Beste hilsninger

Sead Ramovic