Taboga klar for Tromsø

TIL-KLAR: Østerriske Dominique Taboga er klar for TIL når overgangsvinduet åpner i august.

TIL-KLAR: Østerriske Dominique Taboga er klar for TIL når overgangsvinduet åpner i august. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

Den østerriske midtstopperen Dominique Taboga er klar for TIL, mens Douglas Sequeira forsvinner.

DEL

TIL har signert en 3,5 års avtale med østerriske Dominique Taboga (26), som tidligere i sommer var på prøvespill i klubben.

Overgangen innebærer samtidig at TIL kan la Douglas Sequeira forlate klubben etter 10. august.

Ett lite forbehold

Det eneste som gjenstår før overgangen med Dominique er «spikret», er en skriftlig avtale fra presidenten i hans nåværende klubb, Kapfenberger SV.

– Vi er enige om alle detaljene i avtalen, men mangler underskriften fra klubbens president. Den er vi blitt lovet i morgen, søndag, sier sportsdirektør Morten Kræmer, som føler seg trygg på at den østerrikske midtstopperen kan være disponibel for klubben etter 1. august, selv om han tar det nødvendige forbeholdet om den siste underskriften.

Kapfenberger skal spille seriekamp samme dag som TIL møter Strømsgodset, men Taboga – som inntil nå har vært klubbens lagkaptein – er ikke med i troppen til denne kampen, som følge av at han har skrevet under for TIL.

Douglas forlater

Med en ny midtstopper på plass, kan Tromsø IL samtidig innfri Douglas Sequeiras ønske om å forlate klubben, og returnere til hjemlandet Costa Rica.

– Med erstatter på plass kan vi innfri dette ønsket, men vi er enige med Douglas om at han skal spille for oss til 10. august. Det betyr at han er disponibel i de kampene vi nå har foran oss – som er meget viktig for klubben, sier Kræmer til TILs hjemmeside.

Disse kampene er – ved siden av søndagens oppgjør mot Strømsgodset – Europa League-kampene mot kroatiske Slaven (30. juli og 6. august), seriekampen mot Lillestrøm (2. august) og kvartfinalen mot Vålerenga (9. august).

Artikkeltags