Syk Ruben blir hjemme

For første gang siden han spilte seg til plass på TIL-laget i 2008 mister Ruben Yttergård Jenssen en kamp på grunn av sykdom. Eneste fravær før dette var én kamp med karantene i fjor.

For første gang siden han spilte seg til plass på TIL-laget i 2008 mister Ruben Yttergård Jenssen en kamp på grunn av sykdom. Eneste fravær før dette var én kamp med karantene i fjor. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Smått historisk sykdomsfravær mot Sandnes Ulf.

DEL

TIL må klare seg uten Ruben Yttergård Jenssen mot Sandnes Ulf onsdag kveld.

A-landslagsspilleren har vært syk de siste dagene, men følte seg bedre og skulle etter planen reise etter laget onsdag morgen.

Slik gikk det ikke.

Aldri vært syk eller skadet

Både pappa Truls Jenssen og assistenttrener Agnar Christensen bekrefter overfor Nordlys at 24-åringen holder seg under dyna onsdag.

- Ruben blir hjemme, skriver Christensen i en SMS til Nordlys-sporten.

Det er relativt oppsiktsvekkende at Yttergård Jenssen må stå over. Siden han spilte seg inn på TIL-laget i 2008-sesongen har han aldri stått over en kamp på grunn av sykdom eller skader.

Han har også startet hele veien, med unntak av én kamp han mistet i fjor på grunn av tre gule kort.

I årets sesong i eliteserien har 24-åringen vært på banen i samtlige minutter for "Gutan".

Flere fravær

Yttergård Jenssen blir ikke det eneste fraværet mot Sandnes Ulf.

Ruben Kristiansen er ikke friskmeldt etter sin kneskade. Han håper imidlertid å kunne rekke søndagens bortekamp mot Brann.

Ole Martin Årst er heller ikke med til Sandnes, på grunn av en vond lyske.

Kampstart for Sandnes Ulf-TIL er klokken 18.30 onsdag. Hjemmelaget kjemper desperat for å berge plassen, mens TIL kan holde liv i sin medaljeteori - samtidig som de kan feste grepet om fjerdeplassen.

Artikkeltags