Storklubb ville ha Ruben

ØNSKET AV BENFICA: Storklubben henvendte seg til TIL angående Ruben Yttergård Jensssen før det internasjonale overgangsvinduet stengte.

ØNSKET AV BENFICA: Storklubben henvendte seg til TIL angående Ruben Yttergård Jensssen før det internasjonale overgangsvinduet stengte. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

TILs Ruben Yttergård Jenssen kunne blitt solgt på siste dag av det internasjonale overgangsvinduet. Se hvilken storklubb som ville ha midtbaneeleganten her!

DEL

I forrige uke meldte den portugisiske storklubben Benfica sin interesse for Tils midtbaneelegant, skriver NRK.

Interessen var såpass reell at det i timene før overgangsvinduet stengte ved midnatt tirsdag 31. januar var gitt klarsignal fra TILs side om at Yttergård Jenssen kunne får dra fra La Manga til Lisboa for å diskutere betingelser - hvis Benfica ønsket det.

– Jeg vet ikke hvor nært dette egentlig var – Vi fikk aldri noe tilbud på bordet. Men det er riktig at vi ga en agent klarsignal til å snakke med Benfica. Og det var sjekket ut at Ruben kunne reise til Lisboa på ettermiddagen eller kvelden tirsdag – han ville rukket det helt på tampen før overgangsvinduet stengte, sier adm.dir. Stig Ove Sandnes i TIL til NRK.

LES MER: Hjem fra Spania uten scoringer

Aktuell overgang

Yttergård Jenssen bekrefter at han visste om interessen.

– Jeg ble orientert av min agent dagen etter. Det stod visstnok på at Benfica måtte ha én spiller ut før de kunne kjøpe meg. Slik gikk det ikke, sier Yttergård Jenssen til NRK.

Han sier videre til kanalen at det ville vært en aktuell overgang - hvis det hadde blitt noe ut av det.

SE VIDEO: Ofret alt på siste økt

Vant gruppespillet

Benfica vant i fjor Champions League gruppe C - foran storlag som Manchester United. Klubben står med hele 32 portugisiske mesterskap, og topper i øyeblikket den hjemlige tabellen hele 17 poeng foran rivalen Porto.

Artikkeltags