Tre styremedlemmer i TIL går av i protest etter Steinar-sparkingen

STYREMØTE: Styret i TIL er samlet på Alfheim til styremøte. Tre medlemmer har trukket seg i protest mot måten klubben sparket Steinar Nilsen på.

STYREMØTE: Styret i TIL er samlet på Alfheim til styremøte. Tre medlemmer har trukket seg i protest mot måten klubben sparket Steinar Nilsen på. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Tre av styremedlemmene i TIL Holding sendte like etter klokken 13 mandag ut følgende pressemelding:

– Vi informerer med dette om at vi med umiddelbar virkning trekker oss fra styret i TIL Holding AS. Bakgrunnen er måten avviklingen av arbeidsforholdet til klubbens hovedtrener ble håndtert på. Vi har derfor valgt å stille våre styreplasser til disposisjon, skriver Bente Ødegaard, Kjetil Olsen og Trond Vidar Hansen i en pressemelding mandag.

LES MER: Derfor måtte Steinar Nilsen gå: - Misnøye og slitasje

Varsler pressemelding

Administrerende direktør Ulf Johansen og resten av styret i TIL Holding, sitter i styremøte på Alfheim mandag ettermiddag. Styremøtet begynte klokken 13.

- Vi tar det til etterretning, og beklager at tre medlemmer av styret har trukket seg. Utover det har vi ingen kommentar. Vi vil sende ut en pressemelding i løpet av dagen, sier Ulf Johansen til Nordlys.

- Hva tenker du om at tre styremedlemmer trekker seg i etterkant av sparkingen av Steinar Nilsen?

- Som sagt, akkurat nå har vi ikke noen kommentar til det, sier Johansen.

Han sier at styret ikke var kjent med valget til de tre styremedlemmene.

- Vi fikk greie på det nå, når styremøtet skulle starte, sier Ulf Johansen.

Fortsetter i hovedstyret

Til NRK sier Bente Ødegaard at selv om hun trekker seg fra styret i TIL Holding, vil hun fortsette i klubbens hovedstyre.

- Jeg trekker meg fra styret i TIL Holding, men fortsetter i hovedstyret. Jeg vil fortsatt gjøre en jobb for klubben. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere dette nærmere, sier Ødegaard til NRK.

Det har ikke lyktes for Nordlys å få en kommentar fra Per Aronsen, styreleder i TIL. I en pressemelding mandag ettermiddag opplyser imidlertid klubben at deres representanter foreløpig ikke ønsker å kommentere saken.

Nyheten om styremedlemmenes avgang kommer kun kort tid etter at det ble kjent at Steinar Nilsen har hyret advokat og vurderer rettslige skritt mot TIL etter sparkingen.

Artikkeltags