Solskjær ønsker denne «TIL-trioen»

ØNSKET: TIL-spiller Kara Mbodji, spillerutvikler Mark Dempsey i TIL og eks TIL-stopper Tore Reginiussen (nå på utlån til Schalke 04 fra italienske Lecce) skal alle være ønsket i Solskjærs nye Molde-lag.

ØNSKET: TIL-spiller Kara Mbodji, spillerutvikler Mark Dempsey i TIL og eks TIL-stopper Tore Reginiussen (nå på utlån til Schalke 04 fra italienske Lecce) skal alle være ønsket i Solskjærs nye Molde-lag. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Spillerutvikler Mark Dempsey kan få følge av Kara Mbodji og Tore Reginiussen til Solskjærs nye Molde-lag.

DEL

Per-Mathias Høgmo bekrefter overfor Nordlys at Mark Dempsey er tapt for TIL neste sesong, og følger Ole Gunnar Solskjær til Molde.

– Et tap

– Det har vært avtalen hele tiden. Ole Gunnar var sentral da vi hentet Mark til TIL, og han sa allerede da at han ville ha han med seg den dagen han tok steget vekk fra Manchester United. Det blir er tap, men vi har vært så heldige å få lært av Mark gjennom de to årene han har vært her, og ønsker han lykke til, sier Høgmo til Nordlys.

Kara og Reginiussen?

Ifølge Dagbladet.no skal eks TIL-stopper Tore Reginiussen (nå på utlån til Schalke 04 fra italienske Lecce) og TILs nye midtbanejuvel Serigne Kara Mbodji også være aktuelle for Molde neste sesong.

Med Kjell Inge Røkke i ryggen, har Ole Gunnar Solskjær fått garantier for at den sportslige satsingen blir av «internasjonal karakter», skriver Dagbladet.no.

Foruten Kara og Reginiussen ønsker Solskjær også denne smørbrødlista av spillere:

Joshua King (Manchester United), Magnus Wolf Eikrem (Manchester United), Jonathan Parr (Ålesund), Krister Kleiven (Start), Tarik Elyounoussi (Herenveen), Bjørn Helge Riise (Fullham) og Even Hovland (Sogndal).

Solskjær klar for Molde?

Det var Romsdals Budstikke som først brakte nyheten om at Ole Gunnar Solskjær sannsynligvis blir presentert som ny Molde-trener i morgen, tirsdag.

«Solskjær har forhandlet med Molde-ledelsen om den ledige trenerjobben i hele høst, og skal ha sagt nei to ganger tidligere. Nå er det mye som tyder på at partene er enige om at Solskjær tar over MFK-laget fra januar», skriver avisa, som mener å ha gode kilder på at Solskjær nå tar over som ny Molde-trener.

Artikkeltags