Stadig nye klubber linkes til Sigurd Rushfeldt (35). Men TIL skremmer vekk alle med sitt «masse millioner-kroner»-krav. Også en gresk klubb har skygget banen.

Sportsdirektør Morten Kræmer har lenge forsøkt å legge «Rushfeldt-ballen» helt død.

BILDER: Sigurds karriere

Men med Brann ute av bildet etter kjøpet av Njogu Demba-Nyrén fra Esbjerg, dukker det opp nye spekulasjoner. Vålerenga i forrige uke, Viking på mandag og Strømsgodset i går.

Også en gresk klubb har vært i direktekontakt med TIL angående Rushfeldt.

«5 mill. er lite»

Men Kræmers svar er det samme til samtlige:

– Internt hos oss er det besluttet at vi ønsker å beholde Sigurd. Så svaret til de som har ringt er at det skal masse, masse millioner kroner til for at det skal bli aktuelt for oss å vurdere et salg. Vi tror ikke noen er villig til å betale det vi har antydet må til, sier Kræmer.

– Og det er mer enn 5 millioner?

– 5 millioner er lite i denne sammenhengen, svarer Kræmer kontant.

Godset-interesse

Sportsdirektøren bekreftet overfor Nordlys i går at Strømsgodset (Rushfeldts svoger Ronny Deila er hovedtrener) har diskutert Rushfeldt med TIL, men at de har skjønt hvor landet ligger. Og at det også har vært interesse fra utlandet.

– En gresk klubb kontaktet oss fordi de trodde vi var villige til å slippe Sigurd. Men når de fikk høre hva som skulle til for at vi skulle diskutere et salg, hoppet de av, sier Kræmer – men avkrefter at det var en av de tre store i Hellas (AEK Athen, Olympiacos eller Panathinaikos).

Moldskred og Reginiussen

Han bekrefter at det også har vært henvendelser på andre TIL-profiler, først og fremst Morten Moldskred og Tore Reginiussen.

– Men vi svarer det samme der; at dette er spillere vi ønsker å beholde denne sesongen for å ta nye steg sportslig. Vi ønsker å gjøre det best mulig i 2008. Men skulle det komme store summer på bordet, er det styret som til syvende og sist må gjøre en vurdering av hva som er sportslig og økonomisk forsvarlig, slutter Morten Kræmer.

LES MER: Alt om TIL her!