Skal kritisere Høgmo

Artikkelen er over 14 år gammel

I 2004 trente de TIL sammen. I år skal Otto Ulseth kommentere Per-Mathias Høgmos innsats som Rosenborg-trener. Hva synes du om at Ulseth nå skal kommentere sin tidligere kollega?

DEL

Ulseth er fra nyttår tilbake i sin gamle jobb som sportsredaktør i Adreasseavisen. Han er blant annet ansvarlig for avisens løpende nyhestdekning av Rosenborg – og skal også ta over rollen som sportskommentator.

Men Ulseth, som opfatter seg som en personlig venn av Rosenborg-trener Høgmo, ser ingen betenkeligheter med dette.

– Nei, presse-etisk er dette uproblematisk. Forholdet mellom meg og Per-Mathias er svært godt kjent. Våre lesere vil ha det i bakhodet når de følger vår dekning av Rosenborg. De skjulte bindingene er et mye større problem i journalistikken, sier Ulseth til Nordlys.

Men han innrømmer at det på det personlige plan blir en utfordring.

– Ja, en annen sak er jo hvordan dette blir på det personlige plan, i og med at jeg kjenner Per-Mathias såpass godt. Det blir spennende. Men så lenge jeg og avisa opptrer saklig og korrekt, skal det nok gå bra. Og det er jo i og for seg ikke en ny situasjon for meg å skrive om folk jeg kjenner godt, sier Ulseth – og regner med at det kan gå ei kule varmt i forholdet RBK/Adresseavisen i år også.

Les alt om norsk og internasjonal fotball på våre fotballsider!

TIL-magasinet finner du her!

Artikkeltags