Gå til sidens hovedinnhold

Gode nyheter for TIL: Brann gir opp Åsen

Artikkelen er over 3 år gammel

Sjansene for at Gjermund Åsen blir i TIL styrket.

Gjermund Åsen (26) er en av de mest ettertraktede spillerne i Norge om dagen. Ikke så rart. Trønderen leverte en veldig god sesong og en fantastisk høst for TIL, og står uten kontrakt etter at 3-årsavtalen han signerte foran 2015-sesongen er i ferd med å løpe ut.

Nordlys kjenner til at flere titalls klubber i Norge og utlandet ønsker Åsen. En av dem var Brann, som også prøvde å kjøpe Åsen i sommer, men TIL nektet å selge.

Åsen har fått et kontraktforslag fra Brann, men nå gir Branns sportssjef Rune Soltvedt opp jakten på 26-åringen.

– Vi har holdt på en stund med ham, og på ett tidspunkt må man si stopp. Det gjør vi nå. Fordi vi ikke fikk noe svar, forteller Branns sportssjef, Rune Soltvedt til BA.

– Han er en god spiller, og vi gjorde et forsøk på å hente ham i sommer. Vi har hatt dialog den siste tiden, men ikke fått noen klare svar fra spilleren. Det var kommet til et tidspunkt der vi ikke kunne vente lenger, og vi ville se oss om etter andre alternativ. Vi har jo jobbet med andre parallelt, forteller Soltvedt til BA.

Eurosport omtalte saken først.

TIL har gitt Åsen et tredje kontraktsforslag, etter at han takket nei til det tilbudet han fikk foran 2017-sesongen og det nye tilbudet som kom i sommer. TIL forventer svar fra trønderen i løpet av denne uka.

Les også

Årets spiller på Nordlys-børsen ønsket av mange klubber i Norge og utlandet: – Jeg er fristet til å fortsette her, men det må klaffe personlig også

 

Les også

Har fått lovnader om investor-hjelp til nye spillerkjøp

 

  

Kommentarer til denne saken