– Det kan være min feil, sier trollmann Mikkel Nils Sara til BA.

Noen dager før Brann skulle møte Lyn, fikk Sara telefon fra 3. divisjonslaget Øygard som trengte hjelp mot Brann i en cupkamp 13. juni.

– Har ikke gannet Brann

– Det var bare to-tre dager til kampen da de ringte, og det tar tid før disse kreftene virker. Derfor kan det ha slått ut mot Lyn, forklarer Sara. Han understreker at han ikke har gannet (kastet forbannelse på, red.anm.) Brann. Målet var bare å gjøre det vanskeligere å score mot Øygard.

Dessverre for 3. divisjonsklubben var Brann i stand til å score og vant hele 5-0. I stedet slet bergenserne altså med å score i eliteseriekampen mot Lyn sist lørdag. På Ullevål ble det i stedet seks baklengsmål.

Har skjedd før

Det er ikke første gang Sara har brukt sine magiske evner til å påvirke fotballresultater. I 1999 tapte Hammerfest samtlige kamper etter å ha fornærmet trollmannens innsats som fotballdommer.

Dersom det skulelv ise seg at ulykken fortsetter for Brann, lover Sara å gjøre sitt for å hjelpe laget som ligger øverst på tabellen.

– Dersom motgangen ikke har snudd innen to kamper, får Mons Ivar Mjelde ta kontakt. Da må vi gjøre noe, sier magikeren til BA.

Finnmarksdommeren har tidligere sagt at Brann vinner serien i år, og det tror han fortsatt. (ANB)