Kampprogrammet for enkelte unge TIL-spillere de kommende dagene er helt brutalt.

Følgende står på menyen:

  • Torsdag: Vålerenga-TIL, kvartfinale i G19-cupen
  • Fredag: TIL 2-Bjørnevatn, 3. divisjon og jakt på opprykk
  • Lørdag: Stabæk-TIL, eliteserien

– Det er vanskelig. Vi fighter litt på alle arenaer, og da blir det noen tøffe perioder, sier trener for alle de nevnte lagene og sportssjef på NTG, Lars Petter Andressen.

A-plass for Mikael og Runar

At kampene kommer tett som hagl betyr også at noen som kunne fått med seg alt må velges bort til én eller to av kampene.

Blant annet prioriteres Runar Espejord og Mikael Norø Ingebrigtsen inn mot A-laget, og står derfor over både torsdag og fredag.

– Vi reiser ikke til Oslo (G19-cupen) med Mikael og Runar. De er begge aktuelle til lørdagen. I tillegg er Fredrik (Michalsen) suspendert der, men vi skal uansett stille et så bra lag at vi har ambisjoner om å slå Vålerenga og gå videre, sier Andressen.

– Kampen fredag er også ganske viktig, så det vil være noen som spiller dobbelt der – både torsdag og fredag. Der vil vi også få med oss de A-spillerne som ikke reiser til Stabæk-kampen, i tillegg til yngre spillere som Brage Berg (Pedersen), som kommer hjem fra Genoa, forteller TILs A-, B- og G19-trener.

Rushfeldt hovedtrener

Så er spørsmålet hvor Andressen, med et ansvar for alle lagene, selv plasserer seg?

– Jeg er jo søring, så jeg blir i Oslo, smiler han.

– Jeg tar Vålerenga-kampen, så leder Sigurd (Rushfeldt) Bjørnevatn-kampen, og vi blir begge med til Stabæk-kampen på lørdag, legger han til.

Det betyr at Rushfeldt får en sjelden rolle som hovedtrener når TIL 2 skal sikre tre nye poeng i jakten på opprykk til Oddsen-ligaen fredag kveld.

– Jeg har gjort det før, under trenerkurs, men det er vel ikke noe jeg har gjort så veldig ofte, nei – men det skal nok gå helt fint, smiler Rushfeldt.