Kjetil Rekdal til Nordlys: – Kristiansen har stagnert

Ruben Kristiansen i aksjon for Vålerenga mot TIL fredag, mens TIL-trener Steinar Nilsen følger med i bakgrunnen. Kristiansen får en uvant ærlig vurdering fra sin egen trener etter kampen.

Ruben Kristiansen i aksjon for Vålerenga mot TIL fredag, mens TIL-trener Steinar Nilsen følger med i bakgrunnen. Kristiansen får en uvant ærlig vurdering fra sin egen trener etter kampen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

– Nja, svarer Kristiansen, og ber folk følge med utover høsten.

DEL
 

Ruben Kristiansen spilte godt mot gamle lagkamerater i TIL i VIFs 1-0-seier fredag, noe Vålerenga-trener Kjetil Rekdal var enig i.

– Han gjorde en bra kamp, og har god kontroll, sier Vålerenga-sjefen.

– Han har stagnert

– Du sa Ruben Kristiansen var en gave da han gikk til Vålerenga mars 2014. Synes du fortsatt det?

– Jeg hadde trodd at vi skulle klare å gjøre mer med han enn vi har klart hittil. Han har stagnert. Han er best offensivt, sier Rekdal, og legger til:

– Men jeg har bare gode ord å fortelle om han.

Ikke enig

Kristiansen selv er ikke helt enig i uttalelsen.

– Han kan gjerne mene det. Jeg føler at jeg har vært god de siste kampene, så får jeg ta det positive med meg, sier Kristiansen, som fikk 77 minutter før han ble byttet ut mot sine gamle lagkamerater på fredag.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal etter 1-0-seieren over TIL. Rekdal sier til Nordlys at han hadde trodd de skulle få mer ut av Ruben Kristiansen enn det de har gjort.

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal etter 1-0-seieren over TIL. Rekdal sier til Nordlys at han hadde trodd de skulle få mer ut av Ruben Kristiansen enn det de har gjort. Foto:

Ifølge han selv er det nemlig nå ting skal begynne å skje.

– Jeg hadde en litt treg start på sesongen, men det har begynt å løsne litt i det siste. Jeg er en høstspiller, og det har jeg bestandig vært, sier Kristiansen.

– Hvorfor?

– Det er bare sånn det har vært. Det blir veldig mye trening på våren, og jeg får ikke spilt meg skikkelig inn før på høsten, sier 27-åringen.

  • SE HØYDEPUNKTENE FRA KAMPEN HER:

    Se sjanser og det ene målet som avgjorde kampen.

     

Kristiansen har kontrakt med Vålerenga ut 2016-sesongen.

– Jeg trives veldig godt her og ønsker å bli. Det er mer trøkk og større fokus enn jeg er vant med fra TIL, men jeg liker det, sier han.

 

Artikkeltags