Her har du de viktigste hendelsene fra G19-semifinalen mellom TIL og Rosenborg, i omvendt kronologisk rekkefølge:

90. Der er det over! Rosenborg går videre til finalen, med 1-2 som sluttresultat.

90. Carlyle har hatt et par susende taklinger de siste minuttene. Ønsker virkelig å vinne.

90. Vi er på overtid. TIL har flyttet flere spillere fram i banen.

89. Håvard Espejord kommer inn igjen, Mannsverk går ut.

89. Et par RBK-spillere er nede med krampe, men to andre knytter skoene. Taktisk gjort.

85. Bytte hos TIL. 15 år gamle Runar Johansen kommer inn for Martin Eidissen.

83. Det er nærmest en parodi. Gundersen treffer stanga, og ut - TILs fjerde avslutning i metallet i dag.

81. Mannsverk prøver å drible som bakerste mann. Det er aldri lurt, og RBK får hjørnespark.

78. Alfheim-publikumet kan ikke tro det de ser! Først header Lillestjerna i stanga, før Gerkondani header returen i tverrliggeren. TIL presser virkelig på!

77. 1-2! Gundersen får ballen feilvendt på 7-8 meter, vender bort stopperen to ganger før han prikker inn reduseringen. Nå er det kamp igjen!

76. TIL har flyttet Gundersen opp som en ekstra spiss. Michalsen ligger som en slags offensiv midtstopper.

75. Peter Aas kommer seg fri og får avsluttet bra, men keeper gjør nok en god redning.

72. TIL klarer ikke å sette press på et kompakt RBK-lag.

59. Nå er Lillestjerna nærmest ufin med RBKs venstreback. Dribler ham både en, to og tre ganger, før han avslutter, men en RBK-stopper får akkurat blokkert.

57. TIL gjør sitt første spillerbytte. Brage Berg Pedersen kommer inn for Håvard Espejord. Legger om til en mer flat 4-4-2-formasjon med Berg Pedersen og Gerkondani på topp.

48. 0-2.

 

46. Vi er i gang igjen.

45. Pause på Alfheim! TIL ligger altså under 0-1, og har 45 minutter igjen å snu det på.

37. Lillestjerna herjer med RBKs venstreback, men nok en gang er keeper først på innlegget. Ligger en TIL-scoring i lufta.

33. Oj! Michalsen viser klasse, vinner ballen og spiller Gerkondani igjennom men en strøken pasning. Spissen skyter i stoplen, og ut. Rett etterpå er det Lillestjerna som kjører et lite dribleshow, men keeper fanger innlegget. TIL presser på nå!

25. Litt roligere nå. Mange dueller, og få sjanser.

14. Nå er det action på Alfheim! Gerkondani kommer seg alene med RBK-keeper Faye Lund, men keeperen varter opp med en kjemperedning.

11. 0-1. Hjelle får avsluttet alene med Karlstrøm.

8. Også er det RBK som ypper seg! Hjelle dribler seg fram, og får avsluttet på innsiden av stolpen - og ut! Farlig nære 0-1 der, TIL.

6. Bård Flovik er også på tribunen. Er nok flere av dagens unggutter som kan få en plass i a-stallen i framtida.

5. Gerkondani gjør en kjempejobb og vinner ballen. Dribler en RBK-stopper, men avslutninga går en liten halvmeter utenfor. Stor TIL-sjanse!

1. Kampen er i gang! Rosenborg tar avspark.

TILs G19-trener Lars Petter Andressen har valgt ut følgende startellever: Jacob Karlstrøm - Håvard Mannsverk, Jostein Gundersen, Henrik Carlyle, Martin Eidissen - Fredrik Michalsen, Håvard Espejord - Jacob Lillestjerna, Sebastian Jensen, Peter Aas - Garib Gerkondani.

På benken sitter disse: Tobias Hjorten Paulsen, Runar Johansen, Mikael Lange, Martin Berg, Marius Dalhaug, Brage Berg Pedersen, Aleksander Reinholdtsen.

Det er en stor idrettshelg på trappene i Tromsø, med avgjørende opprykkskvalifisering for Fløya-damene, hjemmekamper for BK Tromsø og Tromsø Storm – og ikke minst eliteseriekampen TIL-Bodø/Glimt, årets siste og svært viktige hjemmekamp for TIL på Alfheim.

Hele idrettsfesten starter imidlertid lørdag på samme arena.

TILs G19-lag tar imot Rosenborg til semifinale i NM-cupen klokken 12.30, og vi sender her kampen som vises i regi av NRK.

Sendingen starter klokken 12.25, og det er NRKs tidligere sportsleder i Nordlys, Gunnar Grindstein, som kommenterer kampen.

TIL-juniorene ser ut til å måtte klare seg uten Runar Espejord og Mikael Norø Ingebrigtsen, som prioriteres inn mot A-lagets kamp mot Glimt – men A-lagsaspirantene Fredrik Michalsen og Jostein Gundersen er med. Både Tor Trosten og Patrik Braathen har karantene for gule kort.

Verken Espejord eller Norø Ingebrigtsen spilte da Vålerenga ble slått overbevisende med 4-0 i kvartfinalen, så det bør kunne gå bra også uten dem.

God kamp!