Gamst snakker ut om tyrkisk utfrysing, reinkjøttkrise i Spania og et solgt TIL-gull

KJENT FJES: Med nesten 300 Premier League-kamper og 83 A-landskamper har Morten Gamst Pedersen nok å fortelle om fra et langt fotballiv. Han besøkte Anders Mo Hanssen og Jo Nymo Matland i siste utgave av podkasten JoMos Kosmos.

KJENT FJES: Med nesten 300 Premier League-kamper og 83 A-landskamper har Morten Gamst Pedersen nok å fortelle om fra et langt fotballiv. Han besøkte Anders Mo Hanssen og Jo Nymo Matland i siste utgave av podkasten JoMos Kosmos. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Han skuffet meg veldig, sier Morten Gamst Pedersen om en av trenerne han har hatt.

DEL

JOMOS KOSMOS – NY EPISODE!TILs største profil Morten Gamst Pedersen (36) er gjest i den tredje utgaven av fotballpodkasten JoMos Kosmos, med TUIL-spiller Jo Nymo Matland og Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen.

  • Bla deg ned i saken, så finner du den rykende ferske podkasten klar til lytting.

Blant mange forskjellige tema ramles det blant annet innom kalde forhold i varme Tyrkia, gode og ikke så gode managere i Premier League, ofring av familie og venner, slektskapet til en tredel av a-ha og konsekvensen av å spise tørket reinkjøtt på stranda på Mallorca.

Du får høre litt om hvilke råd finnmarkingen gir hvis man vil nå så langt som han har gjort, og hvor nært han mente det var at drømmen om Premier League gikk fløyten.

Og endelig får dere svaret: Solgte TIL ikke bare Morten Gamst Pedersen, men også seriegullet i 2004?

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball, og publiseres hver onsdag.

Ønsker du å følge (og gjerne også like og dele) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Vi vil ellers anbefale alle å sende inn spørsmål når som helst om hva som helst som har noe med fotball å gjøre. Det er bare å klikke på linkene over, finne podkasten på Facebook eller Twitter og sende i vei.

 

Artikkeltags