- Det var lett for meg å si ja. Jeg gleder meg til å jobbe videre, sier Per Mathias Høgmo.

Fredag på en pressekonferanse ble det offentliggjort at Høgmo har sagt ja til å forlenge kontrakten sin ytterligere to år. Den opprinnelige kontrakten gikk ut etter sesongen, men nå har Tromsø IL og Per-Mathias Høgmo kommet til enighet, noe som innebærer at Høgmo vil være hovedtrener for TIL også i sesongene 2011 og 2012.

Vil være internasjonal

- Vi står overfor spennende utfordringer. Vi ønsker å være en internasjonal klubb, sier Høgmo.

Under pressekonferansen uttrykte Høgmo at han var fornøyd med både ledelse, støtteapparat og stall i klubben. Han ser fram til å være med på å utvikle klubben videre.

- Det handler om kompetanse, kompetanse, kompetanse, sier Høgmo.

Kunnskap

Per-Mathias Høgmo tiltrådte jobben som trener for TILs A-lag, i en 2-årig avtale, den 15. januar 2009. Nåværende avtalen mellom TIL og Høgmo går ut den 31. desember 2010.

LES MER: Endelig presentert som TIL-trener

- TIL ønsker å være en utviklingsorientert kunnskapsbedrift som bygger sitt arbeid og sin kultur på stolthet, lagånd og redelig spill. Kunnskap og kompetanse er to sentrale områder. Med Per-Mathias på laget har vi en kunnskapsrik og innovativ trener som vil tilføre TIL nye dimensjoner framover, sier administrerende direktør Stig-Ove Sandnes.

Lørdag møter TIL Strømsgodset på bortebane - den siste eliteseriekampen før VM-pausen.