20-årig talent signerte for TIL: – Det er noe jeg har jobbet for hele livet mitt

Peter Aas sammen med sportssjef Svein-Morten Johansen etter at kontrakten ut 2017-sesongen er signert.

Peter Aas sammen med sportssjef Svein-Morten Johansen etter at kontrakten ut 2017-sesongen er signert. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Fikk drømmen oppfylt, og sikrer at TIL nå troner alene som best i landet.

DEL
 

Peter Aas (20) gikk ut som junior i TIL i fjor, men fikk være med A-laget i vinter i håp om at det kunne ende med en A-kontrakt med klubben.

Nå har han fått oppfylt ønsket sitt.

TIL melder i en pressemelding fredag at de har signert en ettårskontrakt med Aas, bare et par dager etter at de signerte den afrikanske Diambars-duoen Elhadji Mour Samb og Mehdi Dioury.

– Klubben har veldig tro på Peter. Han har gode holdninger og er treningsvillig. Dette har ført til at vi gir han kontrakt i 2017 slik at han kan være en del av vårt utviklingsmiljø og vise frem hva han er god for. Det er gledelig at vi har to spillere fra 97-årgangen som nå har blitt en del av A-stallen, sier sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen, i pressemeldingen.

Gjør TIL best i landet

– Jeg er veldig glad, for det er noe jeg har jobbet for hele livet mitt. All den harde jobben har blitt belønnet nå, så jeg veldig fornøyd med å bli en del av stallen, sier Aas selv.

Signeringen av 20-åringen gjør at TIL nå troner alene på toppen blant klubbene i eliteserien når det gjelder å ha egenproduserte spillere.

Der har TIL nå 13 stykker, mot Odds 12.

 

Artikkeltags