Gå til sidens hovedinnhold

Dro rett fra kamp til ny fremtidsprat

Artikkelen er over 3 år gammel

En avklaring kan være rett rundt hjørnet.

BRANN-TIL 2-2

BERGEN (Nordlys): Morten Gamst Pedersen var med på å sette et verdig punktum for TILs gode høstsesong gjennom å få med poeng fra bortekampen mot Brann søndag.

Etter kampslutt ble det igjen spørsmål om 36-åringens uavklarte klubbfremtid, og svaret kan komme ganske fort.

Gamsten dro nemlig rett til lagets hotell i Bergen sentrum, ikke bare med en bedre middag med laget i tankene.

– Jeg kommer nok til å prate litt med Svein-Morten (Johansen, sportssjef) på hotellet i kveld, så får vi ta det derfra, uttalte veteranen i pressesonen etter kampen.

– Det er godt å få avklart ting. Nå skal vi prate litt når vi kommer på hotellet, så er det godt å få ting ut av verden, legger han til.

Les også

Sjekk årets siste TIL-børs: – Vi tviler på at tilbudene renner inn basert på denne kampen

 

Kan få toårsavtale

Etter det Nordlys kjenner til kan det helle mot at han får viljen sin og får en toårsavtale med klubben. Om man kommer helt i mål med dette kan bli klart i løpet av de nærmeste dagene.

Ellers sa Gamst Pedersen seg godt fornøyd med at TIL fikk med seg poeng i avslutningskampen, og at de klarte det gjennom å heve seg spillemessig etter en lei åpning på kampen.

– Jeg synes egentlig vi gjør en fin bortekamp. Vi spilte og turte å gjøre det, og jeg synes vi fortjener det poenget i dag, sier Gamst Pedersen.

– Vi hevet oss og viste litt «attitude», legger han til.

– Haugesund-kampen var kanskje heller ikke den beste kampen vår i år, men vi tør å spille og stoler på oss selv. Vi vet hvor spillerne er. Jeg tror det er litt av grunnen til at vi har kommet der vi er. Det er fint å kunne bygge videre på noe sånt når TIL har fått en sånn trener, sier Gamst Pedersen.

Les også

TIL vil forlenge med toppscoreren – men kan få sterk konkurranse

 

 

Kommentarer til denne saken