Koppinen tilbake på midtbanen?

Artikkelen er over 19 år gammel

TIL-trener Terje Skarsfjord offentliggjorde ikke laget i forbindelse med fredagstreningen på Alfheim – slik han pleier. Men mye tyder på at Miika Koppinen (22) er tilbake som «anker» på midtbanen.

DEL
Finnen har vært veldig god i den rollen i de få kampene han har fått spille der i år. Men både utvisninger, karantener, skader og sykdom på andre spillere har gjort at Koppinen har blitt flyttet ned i midtforsvaret.

– Miika dekker er veldig stort område og har ballvinner-egenskaper som er veldig sterke, sier trener Terje Skarsfjord – og mener Koppinen er den beste i stallen i akkurat den defensive midtbanerollen.

– Jeg trives best i den. Får mye ballkontakt og er mye involvert, sier Koppinen.

Trolig gjør Skarsfjord hele seks posisjonelle forandringer på laget i forhold til de 11 som startet Odd-kampen. To nye mann kommer inn. Robin Berntsen er tilbake i midtforsvaret – med et bittelite forbehold (positiv test i går). Og Frode Fermann kommer inn på venstrekanten og starter dermed sin første seriekamp i år.

TILs sannsynlige lag: Tøllefsen – Johansen, Råstad, Berntsen, Kræmer – Hanssen, Koppinen, Christensen – Brekke, Tengesdal og Fermann. På benken: Borch, Myntti, Gamst Pedersen, Nilsen og Talberg.

Artikkeltags