Fulham kan være villig til å betale opp mot 30 millioner kroner for TILs Tore Reginiussen (22).

På torsdagens pressekonferanse på Alfheim bekreftet TILs sportsdirektør at den engelske Premier League-klubben tok direkte kontakt med TIL onsdag kveld.

Det var styreformannen selv, Alistair Mackintosh, som ringte Kræmer. Hvilket indikerer at Fulham mener alvor.

– Han ville vite om Tore var til salgs – og i så fall til hvilken pris, sier Morten Kræmer.

Svarte Fulham torsdag

Etter en intern runde på Alfheim torsdag, var Kræmer senere på ettermiddagen klar til å maile et svar til Fulham, som opplagt ser Reginiussen som en erstatter for Brede Hangeland. Landslagskapteinen er linket til flere storklubber – blant andre Liverpool og Real Madrid. Og forsvinner trolig fra Craven Cottage i januar-vinduet.

– Det ligger litt i kortene, ja. Og vi ble bedt om å prissette Tore. Jeg vil gi dem et svar på det i løpet av kvelden, sa Kræmer til Nordlys rett etter pressekonferansen i 15-tida torsdag.

Har antydet 27,6 millioner

Fulham skal først ha vært innstilt på å leie Tore Reginiussen fra TIL.

Men etter det Nordlys har grunn til å tro, antydet Fulham onsdag kveld at de kunne være villige til å kjøpe den unge landslagsstopperen for 2,8 millioner euro – det tilsvarer cirka 27,6 millioner kroner med dagens skyhøye euro-kurs.

Trolig vil TIL legge seg høyere i sitt motkrav.

Og det betyr at en mulig salgspris – hvis partene blir enige – kan ligge på 30 millioner norske kroner. I så fall vil det være en pris TIL vil være meget godt fordnøyd med.

Tore: - Veldig interessant

Tore Reginiussen selv visste ikke så mye om interessen fra Fulham torsdag ettermiddag. Han reiser hjem fra en drøy ukes ferie i Dubai i dag – og vil fly direkte fra Oslo og hjem på juleferie til Alta i formiddag.

– Jeg vet at Fulham har vært interessert ei stund. Hvis de nå er konkret på banen, er det selvfølgelig veldig interessant. Klubben har gjort det rimelig bra i Premier League denne sesongen, og jeg kjenner jo noen der fra før, sier Tore Reginiussen.

Blackburn ute?

Han vil i løpet av helga snakke nærmere med TIL og sine rådgivere om interessen fra Fulham.

– Hva med Blackburn?

– Jeg er ganske usikker på hva det blir til der. Klubben har hatt fokus på helt andre ting de siste dagene – først med å sparke en manager og deretter med å få en ny sjef på plass. Så hvis Fulham nå virkelig er interessert, så får jeg ta den vurderingen hvis klubbene blir enige, sier Tore Reginiussen.