Imponerte med Anderlecht på tribunen

TIL ANDERLECHT?: Ruben Yttergård Jenssen gjorde i gjen en god kamp for TIL - denne gangen med belgiske Anderlecht på tribunen.

TIL ANDERLECHT?: Ruben Yttergård Jenssen gjorde i gjen en god kamp for TIL - denne gangen med belgiske Anderlecht på tribunen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Men Ruben Yttergård Jenssen skulle ønske han var 100 prosent frisk når den belgiske storklubben var på besøk.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Midtbaneeleganten var igjen toneangivende - til tross for at han sleit med ei legghøne før kampen.

- Det var en bra kamp, men jeg skulle gjerne ønske at jeg kunne bidratt litt mer framover på banen. På grunn av skaden måtte jeg prøve å være litt mer smart, sier Ruben Yttergård Jenssen.

LES MER: – Vet hva jeg mister her

Igjen hadde belgiske Anderlecht tatt turen for å se på landslagsspilleren.

Hva vet du om Anderlecht? spurte en journalist.

- Det er en bra klubb, smiler han.

LES MER: Kobra vil bli toppscorer

Han er likevel klar på at mye gjenstår før et eventuelt salg er i boks - selv om den belgiske klubben igjen hadde returnert til Alfheim.

- Det er mye som skal klaffe. Anderlecht må blant annet trenge en spiller i min posisjon forklarer han. Men det er bra at de (Anderlecht) kommer tilbake.

SE SCORINGENE HER: Se TIL nedsable LSK

Selv var midtbanespilleren naturligvis strålende fornøyd med 5-1-seieren over Lillestrøm, og Yttergård Jenssen opplever flyt som fotballspiller: Tirsdag mot Slovenia fikk han Drillos vimpel etter det Drillo kalte for Yttergård Jenssens gjennombrudd på landslaget. Og i går var han sterkt delaktig til at TIL tok sin 4. strake seier i eliteserien.

- Det har kanskje blitt litt i overkant mye skryt i det siste. Jeg må prøve å dempe det litt ned. Men det var veldig viktig at vi vant i dag, sier Ruben Yttergård Jenssen.

LES MER: Gutan sendte LSK hjem som slakt

Var Ruben banens beste spiller? Stem i avstemmingen til høyre!

SE BILDER FRA KAMPEN: Se bilder fra TILs storseier her

Artikkeltags