Gladmelding fra TIL: – Tror ikke det er noe langvarig

TAPPERT SMIL: Gudmund Taksdal Kongshavn takket fansen for støtten da han måtte gå skadet av Nadderud søndag. Mandag tilsier de første undersøkelsene av skaden på at han slipper et langvarig avbrekk, og muligens kan være tilbake allerede i neste eliteseriekamp.

TAPPERT SMIL: Gudmund Taksdal Kongshavn takket fansen for støtten da han måtte gå skadet av Nadderud søndag. Mandag tilsier de første undersøkelsene av skaden på at han slipper et langvarig avbrekk, og muligens kan være tilbake allerede i neste eliteseriekamp. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

TIL håper tre sentrale spillere igjen melder seg til tjeneste i neste seriekamp.

DEL

TIL-keeper Gudmund Taksdal Kongshavn måtte etter Stabæks 1-0-mål søndag gi seg med en skade i hofteregionen.

Unge Jacob Karlstrøm kom inn og holdt nullen resten av kampen, og Karlstrøm vokter nok også TIL-buret i cupkampen mot Skjervøy onsdag, som du kan se direkte på nordlys.no.

Kommende søndag, i eliteseriekampen hjemme mot Sandefjord, håper imidlertid TILs medisinske apparat at Kongshavn kan være tilbake bakerst i TIL-laget.

TILs førstekeeper ble undersøkt mandag i Tromsø, og det er relativt oppløftende nyheter som kommer fra klubbhold.

Håper trio er tilbake søndag

– Det er nok en liten strekk. Det eneste vi kan si nå er at han er uaktuell for Skjervøy-kampen – han skal ikke spille den. Så må vi ellers bare ta det dag for dag, men vi tror ikke det er snakk om noen stor skade eller et langvarig avbrekk, sier medisinsk ansvarlig i TIL, Jorid Degerstrøm.

– Vi må bare følge ham videre dag for dag, men vi har altså ikke noen mistanke om at det skal være noe langvarig, legger hun til.

Degerstrøm håper Kongshavn skal kunne være klar til å velges av Simo Valakari når Sandefjord er gjester på Alfheim søndag.

– Vi håper jo det. Det er det vi jobber for, så må vi bare se hvordan han responderer i løpet av uka, sier hun.

Det samme målet har man når det gjelder de to viktige brikkene som sto over i 1-1-kampen mot Stabæk, kaptein Simen Wangberg og midtbaneveteran Morten Gamst Pedersen.

– Hvis alt går sånn som vi tenker, kan alle de være med mot Sandefjord, sier Jorid Degerstrøm.

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken