– Den dagen noen sier jeg skal finne meg noe annet å gjøre, gjør jeg det

ÅPNER OPP: Svein-Morten Johansen opplever til tider både krass og mer eller mindre saklig kritikk for sin jobb som sportssjef i TIL. Han hevder han ikke legger noen prestisje i jobben, og vil finne på noe annet den dagen han får høre at han bør gjøre det. I vår siste fotballpodkast forteller han også om utenlandsk nysgjerrighet rundt Simo Valakari.

ÅPNER OPP: Svein-Morten Johansen opplever til tider både krass og mer eller mindre saklig kritikk for sin jobb som sportssjef i TIL. Han hevder han ikke legger noen prestisje i jobben, og vil finne på noe annet den dagen han får høre at han bør gjøre det. I vår siste fotballpodkast forteller han også om utenlandsk nysgjerrighet rundt Simo Valakari. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

En åpenhjertig TIL-sportssjef røper også at utenlandske klubber allerede har fått øynene opp for Simo Valakari.

DEL

TILs sportssjef Svein-Morten Johansen er høyst dagsaktuell gjest i en rykende fersk utgave av vår fotballpodkast JoMos Kosmos, som ledes av Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen og TUIL-spiller Jo Nymo Matland.

  • Hør hele episoden ved å bla deg litt nedover.

Midt i overgangsvinduet får vi naturligvis sportssjefens oppfatning av salgene av Ulrik Yttergård Jenssen og Mikael Norø Ingebrigtsen – og status rundt det ventede salget av Thomas Lehne Olsen.

Kan da TIL hente noen spillere inn? Det blir også besvart.

Johansen kan røpe underveis i podkasten at det finske Simo Valakari har gjort på et halvt år som TIL-trener allerede har skapt en viss nysgjerrighet blant klubber utenfor landets grenser.

I sitt virke blir det gjerne slik at sportssjefen måles mye ut fra hva TIL gjør på spillermarkedet, der det etter han kom inn i 2013 ikke bare har vært suksesshistorier. Dermed kommer det også til tider ganske sterk kritikk.

Johansen forteller litt om hvordan det oppleves. Han gir et kontant svar på om han tror han ville fått forlenget kontrakten hvis den var på åremål og gikk ut etter 2017, men sier samtidig:

– Den dagen noen sier jeg skal finne meg noe annet, gjør jeg det. Jeg kommer ikke til å holde på en sånn type jobb – det er ikke meg, og det kommer aldri til å bli meg.

En del har også spurt om et visst, famøst intervju i TIL-hengeren tidlig på 1990-tallet, der den da ferske TIL-spilleren ble spurt om ting han ikke ville unnvære på en øde øy – og det blir snakket om i omtrent så stor grad som Johansen selv ønsker å snakke om det.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball, og publiseres for tiden annenhver uke, men går tilbake til ukentlig publisering når fotballsesongen drar seg i gang.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like og dele) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Her serverer vi episode 15, med TILs sportssjef Svein-Morten Johansen plassert rundt vårt lille, runde bord:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken