I kategorien frittalende TIL-spillere opp gjennom historien kommer keeper Sead Ramovic (39) ganske høyt opp på lista.

Ramovic har vært på en Tromsø-visitt, og er gjest i den ferskeste utgaven av vår fotballpodkast JoMos Kosmos, der han snakker i en god time med Nordlys' sportsleder Anders Mo Hanssen og TUIL-kaptein Mohammed Ahamed Jama.

  • Episoden finner du ved å bla deg litt nedover.

Den tidligere toppkeeperen kom rett fra en aldri så liten fire måneder lang ferie i 39 ulike land, og har mye på hjertet.

Han fikk mye oppmerksomhet i norsk media både for å snakke med seg selv i speilet og si at han var best i verden, for å kalle seg «Guds gave til denne planeten» i et intervju etter kamp på Lerkendal – og for et avskjedsbrev han sendte til Nordlys da han dro videre fra TIL til tyrkiske Sivasspor i 2010. I podkasten gir han bakgrunnen for alt dette.

Ramovic, som har planer om å bli keepertrener på så høyt nivå som mulig, får også fortelle litt om da han havnet i en heftig slåsskamp på treningsfeltet med lagkamerat Benjamin Kibebe, som han på det tidspunktet bodde sammen med – og det blir litt om en uttalt mulighet for en karriere som sjampomodell og hans egen versjon av hvorfor han tirret på seg et visst antall TIL-supportere på Åråsen i 2012-sesongen.

Finn podkasten på nett

Podkasten JoMos Kosmos har et hovedfokus på lokalfotball.

Ønsker du å høre tidligere episoder eller følge (og gjerne også like, dele og gi en vurdering av) JoMos Kosmos aldeles gratis, kan du enkelt følge disse linkene:

Facebook

Twitter

iTunes

Soundcloud

Her får du servert episode 33, med Sead Ramovic skviset inn i vårt trange studio: