Han var TILs beste spiller i fjor. Nå svarer han på DINE spørsmål

HAMSKIFTER: Briller, skjegg og hår varierer ofte når man treffer på Gjermund Åsen. Vi får se hvilken utgave som setter seg i gjestestolen hos JoMos Kosmos. Har du spørsmål til TIL-profilen, ikke nøl med å sende dem inn.

HAMSKIFTER: Briller, skjegg og hår varierer ofte når man treffer på Gjermund Åsen. Vi får se hvilken utgave som setter seg i gjestestolen hos JoMos Kosmos. Har du spørsmål til TIL-profilen, ikke nøl med å sende dem inn. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

TIL-profil Gjermund Åsen er klar til å snakke fritt.

DEL

Det er duket for en ny utgave av vår fotballpodkast JoMos Kosmos, der det venter innspilling onsdag og flunkende ny episode klar til publisering på dagtid torsdag.

Etter en liten kunstpause grunnet blant annet et par tapte fotballkamper i Spania er Jo Nymo Matland igjen tilbake sammen med sportsleder i Nordlys, Anders Mo Hanssen.

Omsider skal Jo og Mo få levere sitt tabelltips for eliteserien, selv om det er litt juks at det kommer når to (eller i hvert fall nesten to) serierunder er avviklet.

Denne gangen er det TILs verbalt kvalifiserte trønder Gjermund Åsen, årets spiller på Nordlys-børsen i 2017, som titter innom som gjest.

Send inn spørsmål

Den slepne venstrebeinsspilleren var ønsket i øst og vest, og helt gratis, etter forrige sesong, men valgte til slutt å forlenge avtalen med TIL.

Lurer du på hvorfor han egentlig gjorde det? Hvorfor han i sin tid sa nei til Rosenborg? Hva han synes om vinterfotball på toppnivå? Eller noe helt annet?

Brenner du inne med et spørsmål, anbefaler vi på det varmeste å finne JoMos Kosmos på Facebook eller Twitter og legge igjen det du lurer på der.

Vil du få helt gratis episoder av podcasten inn på din enhet, kan du bruke en av disse direktelenkene:

iTunes

Soundcloud

Her kan du høre alle de 17 første utgavene av JoMos Kosmos, i omvendt kronologisk rekkefølge:

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken