Se TILs kamper fra Spania direkte på nordlys.no

LIVE: TIL-jubel i Tyrkia etter seier over russiske Rubin Kazan. I Spania er det også russisk motstand søndag, når TIL møter FC Rostov. Allerede torsdag er Vålerenga motstander, og begge kampene ser du som abonnent på nordlys.no.

LIVE: TIL-jubel i Tyrkia etter seier over russiske Rubin Kazan. I Spania er det også russisk motstand søndag, når TIL møter FC Rostov. Allerede torsdag er Vålerenga motstander, og begge kampene ser du som abonnent på nordlys.no. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Eksklusiv avtale gir alle abonnenter tilgang på TILs finpuss i Marbella.

DEL

TIL reiste mandag til Marbella i Spania, der de skal oppholde seg i én uke og spille to kamper.

De to treningskampene spilles torsdag 15. februar mot Vålerenga og søndag 18. februar mot russiske FC Rostov.

Etter litt endringer i Spania skal Vålerenga-kampen torsdag gå klokken 18.00, mens tidspunktet for Rostov-kampen søndag er satt til klokken 16.00.

Begge kampene kommer til å vises direkte på nordlys.no for alle abonnenter, der vår utstendte sportsjournalist Torje Dønnestad Johansen kommenterer og geleider alle seerne gjennom kampene.

Alle målene og alle sjansene TUIL svidde.

Amedia har sikret seg rettighetene til treningskampene som foregår på Marbella denne vinteren, og det er gjennom denne avtalen Nordlys kan tilby alle abonnenter begge oppgjørene direkte.

– Vi har sendt alle TILs treningskamper så langt, både de to kampene i Tyrkia og 4-0-seieren over TUIL på Alfheim – og gleder oss nå til å kunne tilby også de to kampene mot svært kvalifisert motstand i Spania. Det er liten tvil om at interessen rundt TIL er stor og voksende etter at Simo Valakari kom inn som trener – og når vi nå er veldig nær eliteseriestart vet vi at mange ønsker å se hvordan TIL-laget ser ut. Det gleder oss å kunne tilby dette, sier sportsleder i Nordlys, Anders Mo Hanssen.

Etter oppholdet i Spania gjenstår det bare knappe tre uker før det er serieåpning borte mot Start i Kristiansand 11. mars.

De to kampene i Marbella er dermed ikke helt uviktige med tanke på å spille inn serielaget. Mellom Spania-oppholdet og seriepremieren venter det en generalprøve borte mot Bodø/Glimt 4. mars, som vi også skal vise på nordlys.no i samarbeid med Avisa Nordland.

Før generalprøven mot Glimt kan det bli en kamp mot lokal motstand.

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken