Nærmer seg enighet med TIL-profil om overgang

NÆR AVTALE: TILs sportssjef bekrefter at de har et håp om en snarlig løsning når det gjelder en permanent avtale med innleide Robert Taylor.

NÆR AVTALE: TILs sportssjef bekrefter at de har et håp om en snarlig løsning når det gjelder en permanent avtale med innleide Robert Taylor. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Håper på løsning i løpet av denne uka.

DEL

TIL har over en periode prøvd å gjøre Robert Taylors lån fra svenske AIK til en permanent overgang.

En opsjonsavtale med den svenske toppklubben er allerede på plass, så det er en personlig avtale med Taylor som har vært diskusjonstema.

Nå ser det ut til at brikkene er i ferd med å falle på plass.

– Jeg tror han har kjent litt på hvordan ting burde se ut når vi tenker så pass langsiktig som vi gjør. Når det gjelder selve den AIK-delen, er den relativt grei med tanke på hvordan den står.

– Vi håper at vi kan lande den personlige kontrakten om ikke så lenge, og vi har egentlig hatt en positiv dialog med Robert og agenten hans Chris (Cleaver) om hvordan ting kan være, sier TILs sportssjef Svein-Morten Johansen.

– Vi håper på at vi i innenfor dette vinduet (stenger 15. august), selv om vi egentlig har lenger tid på oss, lander den avtalen med Robert, legger han til.

Trenger godkjenning

Også for en permanent avtale med Taylor er TIL, som befinner seg i rød sone økonomisk, nødt til å få en klarering fra Norges Fotballforbund på at de godkjenner overgangen.

Det samme gjelder for den ventede overgangen tilbake til TIL for Mikael Norø Ingebrigtsen.

Etter det Nordlys erfarer vil det være snakk om en avtale ut 2020- eller 2021-sesongen Robert Taylor signerer, hvis de siste detaljene faller på plass.

Den finske landslagsspilleren med engelsk opphav har blitt et fast valg det første halve året som TIL-spiller, og står med 15 kamper fra start i eliteserien.

Søndag sto han over med sykdom da TIL tapte 1-2 hjemme for Haugesund.

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken