I høst ble Sigurd (17) A-spiller i TIL. Nå er han landslagsspiller!

ALT FOR NORGE: Sigurd Grønli poserte med trener Simo Valakari da han 31. oktober signerte sin første A-kontrakt som TIL-spiller. Nå er unggutten tatt ut på det norske G18-landslaget.

ALT FOR NORGE: Sigurd Grønli poserte med trener Simo Valakari da han 31. oktober signerte sin første A-kontrakt som TIL-spiller. Nå er unggutten tatt ut på det norske G18-landslaget. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

TILs unggutt får en måned på reisefot.

DEL

Sigurd Grønli signerte i slutten av oktober sin første A-kontrakt med TIL.

Mandag satte han seg på flyet til Tyrkia med resten av TILs A-stall, der de skal spille kamper mot østerrikske St. Pölten og russiske Rubin Kazan.

Kort tid etter Tyrkia-turen kan unggutten forberede seg på flere flyreiser.

Mandag ble han for første gang tatt ut på det norske G18-landslaget, som skal spille tre kamper i La Manga i februar mot Romania, Tsjekkia og Polen som et ledd i deres forberedelser til EM-kvalifiseringen til høsten.

Her finner du hele troppen, på Norges Fotballforbunds nettsider.

Tyrkia, Spania – og mer Spania

Uttaket betyr at Grønli bare får et lite stopp i Tromsø etter Tyrkia-turen før han blir med G18-landslaget til Spania.

Mens han er i La Manga med landslaget reiser TIL til Marbella litt lenger sør på den spanske sørøstkysten, og trolig vil Grønli da slutte seg til TIL-troppen i Marbella etter at siste landskamp mot Polen er spilt 13. februar.

TIL er i Marbella 12. til 19. februar, der de etter planen er satt opp med kamper mot Sandefjord og russiske FC Rostov. Disse motstanderne er imidlertid ikke helt bekreftet.

 

Artikkeltags