Espejord med gladmelding – slik stiller TIL i første kamp i Spania

PÅ RETT VEI: Runar Espejord kommer ikke til å være involvert i TILs to Nordlys-sendte kamper i Marbella, men spissen tenner et lite håp ved å uttrykke et mål om å kunne rekke seriestarten om halvannen måned.

PÅ RETT VEI: Runar Espejord kommer ikke til å være involvert i TILs to Nordlys-sendte kamper i Marbella, men spissen tenner et lite håp ved å uttrykke et mål om å kunne rekke seriestarten om halvannen måned. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

TIL mot spansk motstand ser du direkte på nordlys.no onsdag klokken 16.30.

DEL

MARBELLA (Nordlys): TIL spiller onsdag ettermiddag klokken 16.30 sin første kamp i Marbella.

Da møter de Atlético Malagueño fra nivå tre i spansk fotball, et lag som er B-laget til Málaga, som for tiden kjemper om å rykke opp igjen til Primera División.

Dette er relativt ukjent motstand for Simo Valakari og co, som lenge har hatt et sterk ønske om å møte to norske lag under oppholdet i Spania, men ikke har fått det ønsket innfridd.

Kommende lørdag klokken 13.00 skal de møte Stabæk, en kamp vi også viser direkte på nordlys.no.

Antonsen starter som spiss

Til kampen mot det nyopprykkede laget i Segunda División B avdeling 4 har både Robert Taylor og Kent-Are Antonsen blitt friskmeldte, etter at de sto over kampen mot Alta på Alfheim sist fredag.

Antonsen starter også kampen som spiss, i og med at Runar Espejord fortsatt trener seg opp etter operasjonen i vinter og Brayan Rojas er i ferd med å komme seg ut av en influensaperiode.

Både Rojas og Anders Jenssen har vært syke i starten av Marbella-oppholdet, men begge kan komme til å få noen minutter i onsdagens kamp.

TIL stiller slik mot Atlético Malagueño onsdag (3-4-3): Gudmund Broks Kongshavn - Artem Sokol, Simen Wangberg, Juha Pirinen - Marcus Holmgren Pedersen, Morten Gamst Pedersen, Onni Valakari, Lasse Nilsen - Mikael Norø Ingebrigtsen, Kent-Are Antonsen, Daniel Berntsen.

Espejord håper på seriestart

Når det gjelder Runar Espejord, var han til en viss grad i trening med ball tirsdag formiddag, men han har fortsatt en god vei å gå før han er friskmeldt.

Tirsdag kunne han til TILs eget nettsted si at han var optimist med tanke på å kunne nå serieåpningen mot Ranheim 31. mars. Det er en svært positiv melding hvis det slår til. Overfor Nordlys er 22-åringen, som om en uke blir 23, noe mer reservert.

– Jeg håper det kan være innen rekkevidde. Hodet vil det, så får vi se om kroppen synes det samme. Jeg er positiv nå, men den muskelen vi opererte må opp og gå igjen. Det er det som plager meg nå, sier Espejord.

Han legger ikke skjul på at måneder med alternativ trening tærer litt på tålmodigheten, spesielt når også 2017- og 2018-sesongen har vært preget av skader.

– Det er dritkjedelig, rett og slett – spesielt når jeg ikke vet helt når jeg kan spille fotball igjen. Jeg må bare jobbe med det jeg kan gjøre på trening, uten egentlig å vite om jeg får noe igjen for det. Sånn sett er det tungt i perioder, motivasjonen er ikke helt i hundre til en hver tid, medgir TIL-spissen.

 

Artikkeltags