En knapp måned til seriestart: Får ny motstander i oppkjøringen

MØTES IGJEN: TILs Hans Norbye (t.v) møter Vålerenga og Daniel Berntsen (t.h) i treningskamp på Marbella, et oppgør du som abonnent kan se på nordlys.no.

MØTES IGJEN: TILs Hans Norbye (t.v) møter Vålerenga og Daniel Berntsen (t.h) i treningskamp på Marbella, et oppgør du som abonnent kan se på nordlys.no. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Endringer i TILs treningskamper på Marbella - som kun Nordlys viser.

DEL

12.februar setter TIL kursen for den andre av sine to utenlandske treningsopphold foran 2018-sesongen, når TIL reiser til Marbella for å trene og spille to treningskamper.

Nå er det kommet endring i kampoppsettet. TIL skulle egentlig møte Sandefjord, men nå er det endret til at Vålerenga blir motstander 15.februar. Det melder TIL på egne nettside.

TIL tok kun ett poeng mot Vålerenga i 2017-sesongen, med 0-0 borte, etter et ydmykende 2-4-tap hjemme, der TIL lå under 0-4 til pause.

18.februar møter TIL den russiske toppklubben Rostov på anlegget på Marbella. Rostov er i dag nummer ni i russisk Premier League, og laget forbereder seg til den russiske toppligaen åpner igjen 3.mars. Dermed kan TIL forvente toppet og tøff motstand i treningskampen.

Med tidlig seriestart 11.mars er det ikke mange treningskamper igjen å sette sammen laget til åpningen borte mot Start, og som Nordlys-abonnent får du mulighet til å se begge treningskampene i Spania.

Amedia har kjøpt rettighetene til å sende oppgjørene fra Marbella i år.

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken