Droppet fra TIL-troppen – vil be om samtale med TIL-sjefen

BLIR HJEMME: Elhadji Mour Samb er ikke en del av TILs tropp mot Lillestrøm i cupkampen onsdag. Det ønsker han å snakke nærmere med trener Simo Valakari om når laget kommer hjem igjen fra kampen.

BLIR HJEMME: Elhadji Mour Samb er ikke en del av TILs tropp mot Lillestrøm i cupkampen onsdag. Det ønsker han å snakke nærmere med trener Simo Valakari om når laget kommer hjem igjen fra kampen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Se hvem TIL sender til Åråsen.

DEL

TILs angrepsspiller Elhadji Mour Samb (23) er ikke med i troppen som reiser til onsdagens 4.rundekamp i cupen mot Lillestrøm.

Han har ikke klart å tilrive seg en fast plass i TILs startoppstilling i år, men at han ikke er en del av kamptroppen er sjelden kost.

Det var en skuffet 23-åring som møtte lokalmedia etter tirsdagens trening på Alfheim.

– Det er ikke bra. Alle i stallen vil jo spille, men det er treneren som bestemmer, sier Mour Samb, som tok beskjeden med fatning, men ikke helt lar det ligge.

– Jeg vil snakke litt med han (trener Simo Valakari) når de kommer tilbake igjen. Nå må jeg bare slappe av og trene godt, men jeg vil ta en prat og få frem mine poeng. Jeg er her for å konkurrere, sier senegaleseren.

Her er TIL-troppen

Valakari tar med seg følgende 17 spillere til cupkampen mot LSK:

Gudmund T. Kongshavn, Jacob Karlstrøm, Hans Eriksen Norbye, Magnar Ødegaard, Simen Wangberg, Ulrik Yttergård Jenssen, Kent-Are Antonsen, Magnus Andersen, Gjermund Åsen, Morten Gamst Pedersen, Christian Landu-Landu, Mikael Norø Ingebrigtsen, Lasse Nilsen, Thomas Lehne Olsen, Aron Sigurdarson, Jostein Gundersen og Slobodan Vuk.

Finnen forklarer valget med å la Mour Samb være igjen i Tromsø slik:

– Vi må tenke på at vi har balanse i troppen. Jeg har vært fornøyd med det jeg har sett av han i trening, men han lærer fortsatt om kulturen her og måte vi vil spille på. Han har et enormt potensial, men i denne kampen har jeg gått for de 17 spillerne.

 

Artikkeltags